Bekerfinale

HEAD_Altidore-bekerfinale

We staan voor de 6e keer in de clubgeschiedenis in de Bekerfinale! Van de voorgaande vijf finales hebben we er vier gewonnen. Nu maken we dus opnieuw kans op een hoofdprijs. Op 30 april staat de volksverhuizing naar De Kuip op het programma. AZ-supporters kunnen zelf kiezen op welke wijze de finale bezocht wordt. Natuurlijk heeft een dergelijke volksverhuizing wel een enorme verkeersdrukte tot gevolg en om deze in goede banen te leiden, wordt de AZ-supporters de georganiseerde busreis aangeraden.

Als supporter kun je op onderstaande manieren afreizen naar De Kuip voor de bekerfinale:

Als je op eigen gelegenheid naar De Kuip afreist, neem dan eerst kennis van de voorwaarden die aan jouw keuze gekoppeld zijn. Daarnaast moet je in ieder geval rekening houden met een langere reistijd dan gebruikelijk en dus op tijd vertrekken. Klik hier voor het reglement van de KNVB tijdens de bekerfinale.

Koop voor 25 maart kaarten
AZ moet uiterlijk 25 maart bij de KNVB aangeven hoeveel supporters er meereizen. Bestel daarom in ieder geval voor 25 maart kaarten.

Voorrang voor Seizoenkaarthouders en leden Waaghalzen & AllstarZ
Seizoenkaarthouders, Waaghalzen en AllstarZ kunnen via AZ.nl/bekerfinale vanaf maandag 20 maart (19:00 uur) afhankelijk van de vervoerswijze vanaf 2 kaarten tot 4 kaarten kopen per AZ Seizoenkaart, Waaghalzen-clubkaart en AllstarZ-clubkaart. Wil je lid worden van de Waaghalzen of AllstarZ? Ga dan naar AZ.nl/juniorclubs.

Clubkaarthouders
Clubkaarthouders kunnen via AZ.nl/bekerfinale vanaf dinsdag 21 maart (19:00 uur) afhankelijk van de vervoerswijze, uitgezonderd voor zelf georganiseerde bussen, vanaf 1 kaart tot 4 kaarten per AZ Clubkaart kopen.

Betalen
Als je de kaarten gaat afrekenen, kun je online uitsluitend via iDeal betalen.

Indeling tribunes
Je kunt kiezen uit de volgende tribunedelen:
Sfeervak: omvat de vakken X1, X2, X3, X4
1e ring: omvat de vakken Q, R, S, T, U en onder voorbehoud vak V, O en P
2e ring: omvat de vakken QQ, RR, TT, UU, VV en onder voorbehoud vak OO en PP

BODY_Stadion Feijenoord

De kaarten voor de verschillende tribunedelen worden naar rato over de vervoerswijzen verdeeld.
Voor autovervoer met parkeren Beverwaard zijn geen kaarten voor het sfeervak beschikbaar.

AZ Fanzone bij De Kuip
Bij stadion De Kuip wordt een AZ Fanzone ingericht waar voorafgaand aan de wedstrijd volop activiteiten, entertainment, eten en drinken aanwezig is.

Klik hieronder op een vervoerswijze voor meer informatie.