AZ legt Jˇhannsson langer vast

Gepubliceerd op 30 mei 2014 , 10:29

ALKMAAR- AZ heeft het contract van Aron Jˇhannsson (23) opengebroken en tot de zomer van 2018 verlengd. De clubtopscorer lag eerder nog vast tot 2017. Voor Jˇhannsson is dit een opsteker richting het WK in BraziliŰ, waar hij gaat aantreden met de Verenigde Staten.

AZ legt Jˇhannsson langer vast

Jˇhannsson was afgelopen seizoen 17 keer trefzeker in 32 competitiewedstrijden. In totaal staat de teller van de spits op 29 treffers in 59 officiŰle duels namens AZ. Hij staat sinds de winterstop van het seizoen 2012-2013 onder contract in Alkmaar. Daarvoor kwam hij uit voor Fj÷lnir Reykjavik (IJs) en AGF Aarhus (Den).

Stewart: ĹJˇhannsson steunpilaarĺ
ôWe zijn erg blij dat we een steunpilaar in ons elftal langer hebben vastgelegdö, reageerde Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart. ôAron heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot dÚ spits van AZ. Met dit nieuwe contract willen wij hem belonen voor zijn goede prestaties. Het is knap dat hij in zijn eerste volledige seizoen direct clubtopscorer is geworden. Hopelijk blijft Aron deze lijn doortrekken, zodat hij AZ nog veel moois gaat bezorgen.ö

« Naar het overzicht