Seizoenkaart

Aan de hand van je vader voor het eerst naar AZ. Met opa en oma naar de training. Met mama naar de fandag. Met vrienden tweewekelijks naar het stadion. Clubliefde verbindt, al generaties lang.

Ook volgend seizoen staat een gretige spelersgroep te trappelen om samen met de supporters te strijden om de bovenste plaatsen in de Eredivisie en succes in de KNVB Beker. Als seizoenkaarthouder beleef jij alle historische momenten vanaf jouw vaste plek. Natuurlijk wil jij ook in het seizoen 2017-2018 weer van de partij zijn en samen met AZ voor de Victorie gaan. Bestel daarom nu jouw seizoenkaart.

Button_bestellen

Kinderseizoenkaart vanaf 100 euro
Net als op het veld bouwen we ook buiten het veld op de jeugd. Daarom krijgt de jeugd tot en met 18 jaar komend seizoen tot 40% en kinderen t/m 12 jaar tot 60% korting op de standaardtarieven van een seizoenkaart. In het familievak J is voor kinderen daardoor een seizoenkaart al verkrijgbaar vanaf € 100. Daarnaast ben je ook automatisch lid van de AZ AllstarZ of juniorclub De Waaghalzen.

Seizoenparkeerkaart
Kom jij met de auto naar de thuiswedstrijden in het AFAS Stadion? Er zijn seizoenparkeerkaarten verkrijgbaar voor P8 (verhard; € 150) en P9 (onverhard; € 75) waarmee je elk thuisduel verzekerd bent van een parkeerplaats dicht bij het stadion.

Snelle beslissers maken kans op fantastische prijzen
Snelle beslissers maken t/m woensdag 31 mei elke week kans op fantastische prijzen, waaronder een seizoenparkeerkaart op het stadionterrein of een foto met de hele AZ-selectie. Zorg dus dat je snel verlengt, want hoe eerder je dit doet, hoe meer kans je maakt op deze fantastische prijzen.

Vragen?
Kom je er niet uit? Of heb je je account voor het op 1 januari 2016 ingevoerde nieuwe kaartverkoopsysteem nog niet geactiveerd of ben je je wachtwoord vergeten? Wil je je seizoenkaart overdragen of opzeggen? Joris van Overeem legt het jou allemaal uit met behulp van een stappenplan en instructievideo’s. Klik op ‘Joris legt het uit’ boven in de navigatiebalk.