AZ - Feyenoord

zondag 1 oktober 2017 12:30

AFAS Stadion

   

Koop nu je kaarten

AZ - Feyenoord

Kaartverkoop AZ - Feyenoord

Seizoenkaarthouders kunnen online of via het AZ Fancentrum alleen voor hun eigen tribune 2 extra kaarten per AZ Seizoenclubkaart bestellen. Seizoenkaarthouders kunnen gebruik maken van het aankooprecht van een andere AZ Clubkaarthouder of AZ Seizoenkaarthouder, echter dat aankooprecht geldt uitlsuitend voor de eigen tribune van de besteller.

Clubkaarthouders kunnen vanaf 1 september online of via het AZ Fancentrum 1 kaart bestellen. Clubkaarthouders kunnen gebruik maken van het aankooprecht van een andere AZ Clubkaarthouder, echter niet van het aankooprecht van een AZ Seizoenkaarthouder.

Op de wedstrijddag worden er online en in het AZ Fancentrum geen wedstrijdkaarten meer verkocht voor AZ - Feyenoord, dus bestel vóór 1 oktober jouw toegangsbewijs.

Aangepaste veiligheidsvoorschriften
Voor dit duel gelden er om een goede supportersscheiding te realiseren aangepaste veiligheidsvoorschriften. Voor deze wedstrijd geldt er namelijk in en om het stadion een legitimatieplicht.

Verder zijn de gekochte kaarten voor dit duel strikt persoonlijk en de naam van de seizoen- of clubkaarthouder wordt op de wedstrijdkaart gedrukt. Bij het bij betreden van het AFAS Stadion wordt bij clubkaarthouders de naam en geboortedatum gecontroleerd met het ID-bewijs en de AZ Clubkaart. Indien de namen bij de controle niet overeen komen, wordt er geen toegang verleend

Een AZ Seizoenkaarthouder die een extra kaart bij koopt kan samen met zijn introducé het stadion binnenkomen via de ingang die men normaliter ook gebruikt.Tot 20% stapelkorting bij AZ

Ben jij van plan om dit seizoen meerdere thuiswedstrijden van AZ te bezoeken? Of wil je met een groep vrienden of familie naar een thuisduel? Het is nu al mogelijk om voor alle thuiswedstrijden in de Eredivisie kaarten te reserveren. En als je jouw kaarten uiterlijk 30 september 2017 in één keer bestelt, ontvang je bij afname van vijf of meer kaarten een aantrekkelijke stapelkorting. Hoe meer kaarten je afneemt, hoe meer korting je scoort. Jouw korting kan daarbij oplopen tot wel 20%!

Ideaal dus als je met vrienden een aantal gezellige (zaterdag-)avonden bij AZ wilt beleven inclusief een bezoek aan het Sportcafé. Deze duels kun je nu al reserveren en daarbij direct profiteren van de stapelkorting. Ga je liever met familie en (klein-)kinderen naar wedstrijden op zondagmiddag of een keer met jouw complete elftal naar een wedstrijd in het AFAS Stadion? Ook dan scoor je stapelkorting bij AZ.

De stapelkorting geldt voor alle Eredivisiewedstrijden dus ook voor de toppers tegen Ajax, PSV en Feyenoord. Alle combinaties van aantal kaarten en wedstrijden zijn mogelijk. De korting wordt automatisch toegepast in je winkelmandje. Bestel dus nu jouw kaarten voor één of meer thuisduels, neem je vrienden en familie mee en profiteer t/m 30 september optimaal van deze actie!

Meer informatie over de stapelkorting.

Tarieven AZ-Feyenoord

Vak Ouder dan 18 jaar Tot en met 18 jaar
K,M € 30 € 21
J,N,V,W,X1,X2,X3,Y € 32 € 22,50
A,G,H,T,U,Z € 34 € 24
B1,F2 € 34 € 34
O,S € 37,50 € 26,50
P,Q,R € 40 € 28
B2,F1 € 40 € 40
C,E € 45 € 45
D € 47,50 € 47,50

Stazone
De vakken W en X1 zijn gereserveerd voor de supporters die de wedstrijd staand willen volgen.

Rookvrij
De vakken H, J en P zijn rookvrij.

Parkeren
Parkeerkaarten voor P9 (à € 5,-) zijn verkrijgbaar via het AZ Fancentrum en op de wedstrijddag bij het oprijden van P9.

Supporters van de tegenstander worden verzocht de eigen website te raadplegen voor de kaartverkoop.

« Terug