PEC Zwolle - AZ

dinsdag 12 december 2017 20:45

MAC³PARK Stadion

   

Koop nu je kaarten

PEC Zwolle - AZ

Maximaal 500 plaatsen beschikbaar.Autocombi
Voucher eigen vervoer 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart.
t/m 11-12 (16:00 uur) via Online Kaartverkoop of AZ Fancentrum € 12,-

De omwisselbiljetten kunnen 12 december vanaf 19:30 uur worden omgewisseld bij P-plaats Dokterspad nabij het bezoekersvak. Het is niet toegestaan de binnenstad van Zwolle te bezoeken en/of met openbaar vervoer te reizen. Hier vind je de verplichte route/parkeerkaart naar het bezoekersvak.


Buscombi
Buscombikaarten 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart.
t/m 11-12 (16:00 uur) via Online Kaartverkoop of AZ Fancentrum: Leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ € 19,- en niet-leden: € 24,-

Bus
De ledenpassen worden bij het instappen van de bus gecontroleerd. Na vrijdag 8 december 16:00 uur worden uitsluitend nog buscombikaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn. De bussen vertrekken vanaf 17:00 uur. Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.

Van den Brom: ‘Groep wordt groter’

ALKMAAR — John van den Brom blikte maandagmiddag voorafgaand aan de training vooruit op het Eredivisie-duel met PEC, dat dinsdagavond gespeeld wordt in Zwolle. Over keuzes, Koning Winter en de ontwikkelingen in de Eredivisie. “Dat biedt perspectief.”

Van den Brom: ‘Groep wordt groter’

“Stijn Wuytens is terug van zijn schorsing en verder zijn er geen nieuwe blessures bij”, zei Van den Brom voorafgaand aan de training. “Ik ben dus een tevreden trainer die keuzes heeft. Het is ook goed om te zien dat de jongens die mogen invallen het steeds beter doen. De groep om uit te kiezen wordt dus steeds groter. Beter kan niet.”

Sneeuw
Van den Brom: “We hebben door de sneeuw een beetje moeten improviseren. We zijn uitgeweken naar het verwarmde trainingsveld bij het stadion. Voor dinsdag verwacht ik weinig sneeuw en dus ook een prima veld in Zwolle. Het zal wel koud zijn, maar dat hoort ook bij de tijd van het jaar.”

PEC
Van den Brom over het uitduel: “Het is een wedstrijd waar ik zeker naar uitkijk. AZ en PEC zijn twee ploegen die bovenin meedraaien, de nummer twee en vier. Beide clubs laten goed voetbal zien en zijn bezig aan een goede serie.”

Eredivisie
Bekijk hieronder de complete voorbeschouwing, waarin Van den Brom ook ingaat op de strijd om de bovenste posities in de Eredivisie.

Live
PEC Zwolle - AZ begint begint dinsdag om 20:45 uur. Dit duel is live te volgen via FOX Sports en de AZ Twitter. Met andere fans over de wedstrijd discussiëren? Dat kan op de Facebook- en Instagram-pagina van AZ.

« Terug