Digitale media

HEAD_Digitale-media

AZ.nl is uitgegroeid tot een volwassen, interactief platform. Bezoekers vinden hier het laatste nieuws, de mooiste foto’s en extra's. Door de integratie van AZ TV is er op AZ.nl nu ook uniek videomateriaal te vinden.

De gebruiksvriendelijke opzet en actualiteit van de site leiden tot hoge bezoekersaantallen. Natuurlijk veel mensen uit de regio, maar ook van ver daarbuiten.

Pageviews

De site telt gemiddeld 450.000 pageviews per week, gegenereerd door maar liefst 550.000 unieke bezoekers per maand. Rond belangrijke wedstrijden liggen deze aantallen nog vele malen hoger.

Videoreclame op interne tv-circuits

Het AFAS Stadion biedt u de kans reclameboodschappen te communiceren via meer dan 100 beeldschermen. Ze zijn verspreid over het hele stadion, en dat maakt videoreclame zeer effectief. Elke twee weken wordt het stadion bezocht door 17.000 toeschouwers. Alleen al in het hoofdgebouw bevinden zich meer dan 2.400 personen uit het Noord-Hollandse bedrijfsleven. In de publieksruimtes onder de tribunes worden de AZ-fans bereikt, die hier voor, tijdens en na wedstrijd samenkomen. Vraag naar de mogelijkheden om dit bijzondere communicatiemiddel optimaal benutten! Voor het adverteren op het interne videocircuit werkt AZ samen met DigitalMedia.

Maak hier uw interesse kenbaar.