Sponsoring Juniorclubs

AZ is hot bij de regionale jeugd. Die populariteit biedt volop meeliftkansen voor u. Met speciaal op de jeugd gerichte media en activiteiten dringt u de belevingswereld binnen van een doelgroep die anders zeer moeilijk bereikbaar is.

Header Herry en Berry liggend


De Waaghalzen

De officiŽle jeugdfanclub van AZ heet De Waaghalzen. Wat in 2003 begonnen is met 250 leden, is nu een club met maar liefst ruim 4500 jonge fans, voornamelijk afkomstig uit Noord-Holland.

De Waaghalzen, waarvan de mascottes Herry&Berry vast kent, richt haar activiteiten op kids van nu tot en met twaalf jaar. Een aantal keer per jaar vinden grote evenementen plaats, waaronder het 6x6-toernooi en de strijd om de penaltybokaal. Sponsors van De Waaghalzen verbinden hun bedrijfsnaam en Ėlogo nadrukkelijk aan de club, zowel in media als tijdens evenementen. Dit zijn unieke gelegenheden om deze aantrekkelijke doelgroep te bereiken.

AZ AllstarZ

In het seizoen 2006/2007 is AZ AllstarZ Ė supportersclub voor jongeren van dertien tot en met zestien jaar Ė geÔntroduceerd. Deze interactieve doelgroep, die net tussen de jeugd en de volwassenen valt en volop bezig is met hun eigen ik, verdient speciale aandacht van de club waarvan ze fan zijn. Deze opvatting blijkt terecht: op dit moment telt de club nu al meer dan 1000 leden!


Maak hier uw interesse kenbaar.