Ruitenheer

Ruitenheer

Ruitenheer is één van de grotere 24-uurs service en onderhoudsbedrijven van Nederland en heeft ruim 30 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches. Van overheid tot gezondheidszorg, van industrie tot dienstverlening. En, Ruitenheer biedt landelijke dekking.

Alle diensten zoals gevelonderhoud, schoonmaak, schilderwerk, beveiliging en calamiteiten in één hand, dat levert voordeel en gemak op. Bespaar tijd en combineer de diensten van Ruitenheer!

24 uur per dag, zeven dagen per week
Ruitenheer gaat door waar anderen stoppen. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Schoonmakers, bewakers, schilders of medewerkers van onze Calamiteitendienst. Ze komen op elk gewenst moment, zijn representatief en doen hun werk grondig.

Ruitenheer richt zich vanzelfsprekend in de eerste plaats op uw specifieke wensen. Klanten hebben namelijk behoefte aan meer dan onderhoud alleen. Onze service is de laatste jaren dan ook flink verbreed. Verantwoord en veilig werken is essentieel en onze lat ligt daarbij hoger dan de wettelijk eisen. We adviseren u graag over de meest efficiënte werkwijze, over effectieve materialen en milieuvriendelijke onderhoudsprocessen.

Maatschappelijk betrokken door sponsoring
Algemeen Directeur én voetbalfan René ter Borgh vertelt waarom Ruitenheer kiest voor sponsoring. ‘Wij willen als bedrijf een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. Daarom steunt Ruitenheer diverse non-profit initiatieven en goede doelen. En zijn we actief betrokken bij ruim 80 sportverenigingen en maatschappelijke instellingen.’

Ruitenheer en AZ
‘De samenwerking met AZ is er één waar ik bijzonder trots op ben,’ vervolgt Ter Borgh. ‘Net als de club AZ zijn wij bijzonder ambitieus. We werken hard en zetten ons gezamenlijk in om doelen te bereiken. Ruitenheer en AZ: een mooi team!’
Voor meer informatie: www.ruitenheer.nl

« Naar het overzicht