Westerveld maakt rentree in oefenduel Jong AZ

14.10.2023

UTRECHT- Doelman Sem Westerveld maakte vrijdag zijn rentree op het voetbalveld in een oefenduel van Jong AZ. De beloften - aangevuld met veel spelers van AZ Onder 18 - namen het op tegen FC Eindhoven. De Brabanders trokken aan het langste eind door een goal vlak voor rust: 1-0.

Op het veld van SV Kampong in Utrecht kwam FC Eindhoven in de 43e minuut aan de leiding. Het doelpunt werd gemaakt door August Priske. In de tweede helft wisselden de Alkmaarders flink door, waardoor veel spelers aan minuten kwamen. Er werd niet meer gescoord, waardoor de Eindhovenaren met 1-0 wonnen.