Clinics

Wil jij samen met je vrienden eens iets speciaals doen? Of willen jij en je teamgenoten het leven van een profvoetballer ervaren? De trainers van AZ kunnen op elk niveau een clinic geven en je bent verzekerd van een dag om nooit meer te vergeten.

HEAD_Clinic

AZ biedt verschillende clinic-arrangementen aan. Zo kun je een clinic bijvoorbeeld combineren met een lunch, barbecue, rondleiding waardoor je bezoek aan AZ een onvergetelijke gebeurtenis wordt. De clinics worden gegeven door gediplomeerde AZ-trainers en je kunt je met minimaal 15 personen aanmelden.

Parkeergelegenheid
Het AFAS Stadion is gelegen aan de poort van Alkmaar en is via de A9/Ring Alkmaar goed te bereiken. Rondom het AFAS Stadion zijn er voldoende gratis parkeerplekken voor kleine en grote groepen. Op de parkeerplaats beschikt AZ overigens over veertien oplaadpunten voor elektrische auto's.

Clinic
Wil je een clinic op het trainingsveld of op het indoor kunstgrasveld en deze misschien combineren met een lunch, barbecue, rondleiding of presentatie over AZ? Vul dan onderstaand formulier in.

* Bovengenoemde prijs is per persoon en exclusief BTW