Familiearrangement

HEAD_Familiearrangement-AZ-EXC

Het thuisduel van AZ tegen Excelsior op zondag 24 september staat volledig in het teken van families. Lijkt het je leuk om samen met je ouders, broer, zus, opa, en/of oma een keer naar AZ te gaan? Koop dan nu een kaartje voor deze wedstrijd. Zo zijn er vanaf 14:45 uur voor jong en oud diverse voetbalactiviteiten op het trainingsveld naast het stadion. Daarnaast kun je profiteren van een aantrekkelijk familiearrangement.

Je bekijkt de wedstrijd (aanvang 16:45 uur) vanuit het speciale familievak en ontvangt een gratis parkeerkaart en een AZ-sjaal. Het arrangement is voor een volwassene en een kind t/m 18 jaar verkrijgbaar voor slechts € 34,98 per twee personen. Elke extra kaart kost slechts €14,99 (kind) of €19,99. Dé kans dus om samen met je ouders, broer, zus, opa en/of oma een keer naar AZ te gaan!

Voor het bestellen van dit familiearrangement is geen AZ-clubkaart nodig. Wees er snel bij, want er zijn voor deze actie door AZ een beperkt aantal plaatsen gereserveerd. Deze actie loopt t/m 18 september of zolang de voorraad strekt. Reserveren kan gemakkelijk online. Na je bestelling, krijg je uiterlijk 19 september een voucher om je familiepakket af te halen bij het stadion.

Boek het familiearrangement hier online of kom naar het AZ Fancentrum in het AFAS Stadion.

Button_bestellen