Familiepret bij AZ - PEC Zwolle

AZ speelt op 30 september (14:30 uur) een thuisduel met PEC Zwolle. Deze wedstrijd staat volledig in het teken van familie en gezelligheid. Lijkt het jou leuk om samen met je vader, moeder broer, zus, opa of oma een keer naar AZ te gaan? Scoor dan nu jouw kaarten!

FB adv_Familiearrangement_AZPEC

Speciaal voor deze voetbalzondag zijn er vanaf 12:00 uur in en om het AFAS Stadion verschillende (voetbal-) activiteiten voor jong en oud! Daarnaast kun je profiteren van een aantrekkelijk familiearrangement.

Familievak
Je bekijkt de wedstrijd vanuit het speciale familievak én je ontvangt naast een voordelig tarief ook nog een gratis parkeerkaart, AZ-sjaal en de AZ-Kidsbox. Het arrangement is voor één volwassene en één kind (tot en met 18 jaar) verkrijgbaar voor slechts € 34,98 per twee personen. Een extra kaart kost slechts € 14,99 (kindertarief) of € 19,99. Dé kans om met jouw ouders, broer, zus, opa én oma een keer naar AZ te gaan!

Bestellen
Voor het bestellen van dit familie-arrangement is geen AZ-Clubkaart nodig. Wees er snel bij, want er is voor deze actie een beperkt aantal plaatsen gereserveerd! De actie loopt tot en met 27 september of zolang de voorraad strekt. Reserveren kan gemakkelijk online. Na je bestelling, krijg je uiterlijk 28 september een voucher om je familiepakket af te halen bij het stadion.

Button_bestellen