Familiepret bij AZ - PEC Zwolle

AZ speelt op 30 september (14:30 uur) een thuisduel met PEC Zwolle. Deze wedstrijd staat volledig in het teken van familie en gezelligheid. Speciaal voor dit duel zijn familiearrangementen verkocht. Alle informatie lees je hier.

BODY_Activiteitenschema

Heb jij een familiearrangement aangeschaft voor de wedstrijd AZ - PEC Zwolle? Lees hier alle informatie over het afhalen van je pakket.

Parkeerkaart
De parkeerkaart voor P9 is na de bestelling via een bevestigingsmail toegestuurd, mits geselecteerd tijdens het bestelproces. Extra parkeerkaarten zijn op de wedstrijddag aan te schaffen bij de steward bij het parkeerterrein.

Het familiearrangement
Het familiearrangement bevat de bestelde wedstrijdkaarten, per kaart een gratis AZ-sjaal en per kinderkaart een gratis Kidsbox. De arrangementen zijn vanaf 13:15 uur af te halen bij een speciale afhaal balie, welke zich bevindt naast ingang 10. Hier zie je waar ingang 10 zich precies bevindt.

Volop activiteiten in Familievak
De bestelde kaarten geven toegang tot Vak J, het familievak. Dit vak is speciaal gericht op kinderen en gezinnen en is dus rookvrij. Speciaal voor deze voetbalzondag zijn er verschillende activiteiten voor kinderen in dit vak, we hebben ze even voor je op een rijtje gezet. Klik hier om te lezen wat er allemaal te doen is op zondag 30 september in en om het AFAS Stadion.

Het is helaas niet meer mogelijk om de arrangementen te bestellen.Tickets voor dit duel zijn te verkrijgen via deze link. Wil je in de toekomst op de hoogte worden gehouden van alle aanbiedingen van AZ? Geef dan hier je e-mailvoorkeuren door.