Het AZ Fancentrum: echt álles voor fans!

AZ Fancentrum Kristen Nygaard in het AFAS Stadion is hét informatie- en servicepunt voor de AZ-supporter. Het centrum is vernoemd naar misschien wel de populairste speler uit de AZ-geschiedenis: Kristen Nygaard.

fancentrum

De Deense middenvelder speelde in de periode 1972-1983 363 wedstrijden voor AZ en stond bekend om zijn bijzondere band met de AZ-supporters. Het AZ Fancentrum is de gehele week geopend en AZ-supporters kunnen hier met al hun vragen terecht.

Wedstrijdbezoek AZ
Wil je een keer een wedstrijd van AZ bezoeken? In het AZ Fancentrum kun je informatie krijgen en alles regelen omtrent je AZ Seizoenkaart, AZ Clubkaart en losse kaartverkoop voor wedstrijden van AZ. Ook voor het meereizen naar uitwedstrijden van AZ en voor parkeerkaarten kun je in het AZ Fancentrum terecht. Klik hier voor meer informatie over kaartverkoop.

AZ-kleding en fanartikelen
Het AZ Fancentrum biedt het complete assortiment aan AZ-kleding en fanartikelen. In samenwerking met kledingsponsor Under Armour heeft AZ een uitgebreide collectie samengesteld. Deze bestaat onder andere uit AZ-wedstrijdkleding, trainingskleding en vrijetijdskleding. Uiteraard vind je in het fancentrum ook een ruim assortiment aan fanartikelen zoals sjaals, schoolspullen, DVD’s, ballen, dekbedden, caps en nog veel meer! Voor het online bestellen van AZ-kleding en fanartikelen verwijzen we je door naar de webshop.Rondleidingen
Nieuwsgierig naar de vele andere ruimtes in het AFAS Stadion? Voor kinderen tot 12 jaar zijn er speciale rondleidingen. Klik hier voor het online boeken van een rondleiding of meer informatie over rondleidingen.

Juniorclubs
Ook inschrijvingen voor bijvoorbeeld de juniorclubs De Waaghalzen en de AllstarZ worden in het AZ Fancentrum snel afgehandeld.

AZ Walk of Fame
Een fotogalerij en vitrines met oude shirts, sjaals en prijzen brengen de rijke historie van AZ in beeld. Van de eerste wedstrijden tot de huidige successen. Voor meer informatie over de AZ-historie klik hier.

Verkooppunten
AZ-kleding en fanartikelen zijn niet alleen verkrijgbaar in het AZ Fancentrum van het AFAS Stadion, maar ook bij onze verkooppunten in de provincie Noord-Holland.

Er bestaan twee soorten verkooppunten van AZ-artikelen: AZ Dealers en AZ Fanpoints. AZ Dealers verkopen AZ-wedstrijdkleding (soms ook trainings- en vrijetijdskleding) en hebben vaak ook fanartikelen in hun assortiment opgenomen. AZ Fanpoints verkopen geen AZ-kleding (wedstrijd-, trainings- en vrijetijdskleding) maar wel overige AZ-fanartikelen. Indien u op zoek bent naar een specifiek AZ-artikel adviseren wij u vooraf altijd even telefonisch contact op te nemen met het betreffende verkooppunt aangezien zij niet altijd alle artikelen op voorraad hebben.

Leveringsvoorwaarden
Voor de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van het AZ Fancentrum voor consumenten klik hier.

Openingstijden

Maandag 13:00-17:00 uur
Dinsdag 10:00-17:00 uur
Woensdag 10:00-17:00 uur
Donderdag 10:00-17:00 uur
Vrijdag 10:00-17:00 uur
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag gesloten

Adres
AZ Fancentrum Kristen Nygaard
AFAS Stadion
Stadionweg 1
1812 AZ ALKMAAR

T. 072 547 80 00
F. 072 547 80 80
E.


Wedstrijddagen
Op de dagen dat AZ een thuiswedstrijd speelt in het AFAS Stadion is het AZ Fancentrum, buiten reguliere openingstijden, open tot aan de aftrap van de wedstrijd. Wordt de wedstrijd gespeeld op zondag? Dan openen de deuren van het AZ Fancentrum twee uur voor aftrap van de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd zijn de winkeldeuren gesloten en na de wedstrijd is het AZ Fancentrum nog een half uur geopend.