Social Media

Social media zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Overal en op elk moment kun je nieuws volgen, nieuws maken, je mening geven en discussies aangaan. Ook AZ heeft accounts op Twitter, Facebook en Instagram. Volg ons en 'like' ons om niks meer van jouw favoriete club te hoeven missen. Via deze online kanalen geven we ook bijna wekelijks mooie prijzen weg zoals vrijkaarten voor thuiswedstrijden, gesigneerde wedstrijdshirts en andere AZ-fanartikelen.

HEAD_SocialMedia2

Volg AZ op Twitter, Facebook, Instagram en Snapchat

Let op: Op diverse social media zijn accounts actief die niet door AZ worden beheerd. De club is dus niet verantwoordelijk voor de informatie die zij verstrekken. Wij raden je aan om alleen onze officiële accounts te 'liken' of te volgen:

AZ Youtube
De mooiste AZ-momenten nog eens herbeleven? Op het officiële Youtube-kanaal van AZ kun je alle video's van AZ TV nog eens terug zien. Bekijk de mooiste doelpunten, de leukste spelerssinterviews, prachtiger historische momenten online. Abboneer je op ons Youtube-kanaal en bekijk als eerste onze nieuwste video's.

AZ Twitter
Ook jouw favoriete voetbalclub is te volgen via Twitter. Op de officiële AZ Twitter vind je onder meer informatie over transfers, kaartverkoop, trainingen, acties in het AZ Fancentrum en worden interviews op AZ TV aangekondigd. De berichten die op de AZ Twitter verschijnen verwijzen naar de officiële website van AZ. Als je zelf een Twitter-account hebt, kun je jezelf aanmelden als 'volger' van AZ. Zo blijf je continu op de hoogte van alles rondom de club.

AZ Facebook
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste AZ-nieuws? Als eerste de blessures weten? Beeldmateriaal van 'achter de schermen' zien? Of wil je exclusieve AZ-prijzen winnen? Meld je dan nu aan bij de officiële AZ Facebook. 'Like' ons en je hoeft niks te missen van jouw favoriete club.

AZ Instagram
AZ is nu ook te vinden op Instagram. Op de officiële AZ Instagram vind je onder meer beelden van spelers, wedstrijden, mijlpalen en andere mooie momenten uit heden en verleden. Volg AZ nu op Instagram en mis geen moment meer van jouw club.

AZ Snapchat
Ook heeft AZ een Snapchat-account. Hier zie je onder meer foto's en video's van achter de schermen op zowel trainings- als wedstrijddagen. Voeg AZ_Alkmaar toe op Snapchat en krijg een uniek kijkje in de keuken. Snapchat is alleen te downloaden met een smartphone.