Juich AZ naar de Bekerfinale

AZ houdt ook dit seizoen de naam van Cupfighter hoog. Voor de zesde keer in de afgelopen zeven jaar is de halve finale behaald. Op woensdag 28 februari wil de ploeg van John van den Brom zich ten koste van FC Twente plaatsen voor de finale. Ben jij er ook bij in het AFAS Stadion?

HEAD_KNVB-beker_AZ-TWE

Om zoveel mogelijk fans bij dit duel aanwezig te laten zijn, biedt AZ de seizoenkaarthouders het eerste aankooprecht én op een later moment de eerste mogelijkheid om een extra kaart voor dezelfde tribune bij te kopen. De overige kaarten gaan op vrijdag 16 februari (10:00 uur) in de verkoop voor de clubkaarthouders van AZ.

Planning kaartverkoop AZ - FC Twente

Datum Doelgroep Aankooprecht
6 feb. t/m 13 feb. Seizoenkaarthouders Opwaarderen seizoenkaart
vanaf 15 feb. 10:00 uur Seizoenkaarthouders die opwaarderen Twee wedstrijdkaarten per seizoenkaart op zelfde tribune
vanaf 15 feb. 10:00 uur Seizoenkaarthouders die niet opwaarderen Twee wedstrijdkaarten per seizoenkaart op eigen tribune
vanaf 16 feb. 10:00 uur Clubkaarthouders Één wedstrijdkaart per clubkaart (kaart is strikt persoonlijk)


Speciaal tarief seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders ontvangen €5 korting. Een wedstrijdkaart is daarmee al verkrijgbaar vanaf €15 voor volwassenen en €10 voor jeugd t/m 18 jaar.

Extra aankooprecht voor seizoenkaarthouders die opgewaardeerd hebben
Vanaf 15 februari 10:00 uur kunnen seizoenkaarthouders die hun eigen seizoenkaart hebben opgewaardeerd maximaal twee extra wedstrijdkaarten op de eigen tribune bijkopen tegen hetzelfde aantrekkelijke tarief.

Wil je als opgewaardeerde seizoenkaarthouder meer extra kaarten bestellen? Gebruik dan het aankooprecht van een mede seizoen- of clubkaarthouder. Bij een extra bestelling is het alleen mogelijk om op jouw eigen tribune kaarten te bestellen.

De introducé's kunnen alleen in het gezelschap van de seizoenkaarthouder het stadion betreden via de ingang die de seizoenkaarthouder normaliter ook gebruikt. Ter controle staat de naam van de seizoenkaarthouder op de kaart van de introducé's geprint.

Seizoenkaarthouders die niet opgewaardeerd hebben
Ben je een seizoenkaarthouder maar heb je jouw seizoenkaart niet opgewaardeerd? Dan kun je vanaf 15 februari 10:00 uur maximaal twee wedstrijdkaarten op jouw eigen tribune aanschaffen. Bij het betreden van het AFAS Stadion wordt de naam op de wedstrijdkaart(en) en de seizoenkaart gecontroleerd. Indien de namen niet overeenkomen, wordt er geen toegang verleend.

Vakken Tarief Seizoenkaarthouder Tarief jeugd t/m 18 seizoenkaarthouder
A, G, H, J, M, N, T, U, V, W, X1, X2, X3, Y, € 15 € 10
B1, F2 € 15 € 15
O, S, P, Q, R € 17,50 € 12,50
B2, F1 € 17,50 € 17,50
C, D, E € 20 € 20
Rolstoelbeun, Rolstoelbegeleider € 7,50 € 7,50

Kaartverkoop clubkaarthouders
De kaartverkoop voor clubkaarthouders is reeds op 16 februari gestart. Per clubkaart kun je één wedstrijdkaart aanschaffen. Wil je meerdere kaarten bestellen? Gebruik dan het aankooprecht van een mede clubkaarthouder. Het is niet mogelijk om als clubkaarthouder een extra kaart met een seizoenkaart te bestellen. De wedstrijdkaarten blijven strikt persoonlijk en zijn niet overdraagbaar aan derden.

Bij het betreden van het AFAS Stadion wordt bij clubkaarthouders de naam en geboortedatum gecontroleerd aan de hand van het ID-bewijs. Indien de namen niet overeenkomen, wordt er geen toegang verleend.

Vakken Tarief normaal clubkaarthouder Tarief jeugd t/m 18 clubkaarthouder
A, G, H, J, M, N, T, U, V, W, X1, X2, X3, Y, Z € 20 € 15
B1, F2 € 20 € 20
O, S, P, Q, R € 22,50 € 17,50
B2, F1 € 22,50 € 22,50
C, D, E € 25 € 25
Rolstoelbeun, Rolstoelbegeleider € 12,50 € 12,50

Voorrang eventuele bekerfinale
Omdat AZ de steun van haar supporters in deze belangrijke halve finale zeer waardeert, scoren seizoen- en clubkaarthouders die een ticket kopen voor de halve finale voorrang op de kaartverkoop voor een eventuele bekerfinale van AZ. Bekijk hier de voorrangsregeling bij plaatsing van AZ voor de Bekerfinale.

Veiligheid
De regelgeving rondom kaartverkoop wordt gehanteerd om zoveel mogelijk en uitsluitend AZ-fans de mogelijkheid te bieden om kaarten voor dit duel aan te schaffen. Fans van FC Twente kunnen uitsluitend kaarten bemachtigen via de officiële kanalen van FC Twente.

Geen kaartverkoop op de wedstrijddag
Op de wedstrijddag worden er online en aan de balie in het AZ Fancentrum geen kaarten verkocht, dus bestel uiterlijk 27 februari jouw toegangsbewijs.

Stazone
De vakken W en X1 zijn gereserveerd voor de supporters die de wedstrijd staand willen volgen.

Rookvrij
De vakken H, J en P zijn rookvrij.

Parkeren
Parkeerkaarten voor P9 (€ 5,-) zijn verkrijgbaar via het AZ Fancentrum en op de wedstrijddag bij het oprijden van P9.

BODY_Juichfoto