Activiteiten

HEAD_NB_Middencirkeldoek

Ballenjongen of -meisje
In het seizoen 2006-2007 zijn we begonnen met de AZ AllstarZ ballenjongens en -meiden. Dat zijn de jongens en meiden die ervoor zorgen dat de AZ-spelers snel een nieuwe bal krijgen als de tegenstander weer eens naast heeft geschoten. We selecteren de jongens en meisjes op basis van een selectiedag die we ieder seizoen houden. Daar kijken we of onze leden in het bezit zijn van de 'skills' die we nodig hebben.

Vlaggenzwaaiers
Voorafgaand aan elke wedstrijd lopen de AZ-spelers en de spelers van de tegenpartij door een vlaggenparade. Deze vlaggenparade bestaat uit 12 juniorclubleden die de spelers zwaaiend verwelkomen. Wil jij meedoen met deze vlaggenparade? Houd dan goed jouw mail en de AllstarZ-website in de gaten.

Bij alle wedstrijden is er naast de vlaggenparade ook een middencirkel. Ongeveer 20 AllstarZ staan, voordat de wedstrijd begint, op het veld met de middencirkel. Lijkt het je tof om dit een keer mee te mogen maken? Houd dan, net zoals bij de vlaggenparade, je mail en de website goed in de gaten.

Junior-reporter
Regelmatig is er een junior-reporter die backstage aanwezig is bij een thuiswedstrijd van AZ. De junior-reporter komt op veel plaatsen waar je als supporter normaal gesproken niet mag komen. Hij of zij leert alle ins en outs over het zijn van een reporter. Waar let je op? Wat vindt je doelgroep interessant? Natuurlijk kijk je ook de wedstrijd, ben je bij de persconferentie en als klapper op de vuurpijl mag jij een vraag stellen aan je favoriete speler*!

Daarnaast worden er ook gave evenementen voor AllstarZ georganiseerd. Wat denk je bijvoorbeeld van een FIFA-toernooi of aanwezig zijn bij de Ballenjongensselectiedag?!

* Onder voorbehoud dat de speler beschikbaar is.