1-tegen-1 toernooi

Gepubliceerd op 26 juni 2017 , 15:26

Voorafgaand aan de oefenwedstrijden in Dirkshorn en Anna Paulowna wordt een 1-tegen-1 toernooi georganiseerd. Wil jij meedoen? Lees dan snel verder!

1-tegen-1 toernooi

Op zaterdag 1 juli en vrijdag 7 juli speelt AZ een oefenwedstrijd. Op 1 juli spelen we tegen de Regioselectie in Dirkshorn en op 7 juli tegen de Polderse Selectie in Anna Paulowna. Anderhalf uur van tevoren zal er een 1-tegen-1 toernooi worden gespeeld. Hoe je hieraan kunt meedoen? Als je niet ouder dan 18 jaar bent, kun je jezelf inschrijven! Je ontvangt een bevestigingsmail en deze neem jij geprint mee naar de oefenwedstrijd. Je mag jezelf ook inschrijven als je niet lid bent van de juniorclubs.

Het toernooi
In de boarding sta jij oog-in-oog met jouw 'tegenstander'. In twee minuten tijd probeer jij zoveel mogelijk te scoren. De winnaar laat zijn/haar gegevens achter bij de trainer. Uit deze winnaars wordt één winnaar gekozen die een toffe AZ-prijs wint!

LET OP: om het terrein op te gaan, moet er een kaartje worden gekocht voor de wedstrijd.
Dirkshorn: Leden van vv Dirkshorn hoeven geen entreegeld te betalen. Voor overige bezoekers is dit voor kinderen tot en met 12 jaar is dit 5 euro. Ben je ouder? Dan betaal je 10 euro.
Anna Paulowna: Voor kinderen tot en met 14 jaar betaal je 5 euro. Ben je ouder? Dan is het 10 euro.

*

Ben je niet lid van de juniorclubs? Vul dan je lievelingsgetal in.

*
*
*
*
*

Geef hieronder aan bij welke oefenwedstrijd jij mee wil doen aan het 1-tegen-1 toernooi.

« Naar het overzicht