Voor één dag de baas van het stadion

Gepubliceerd op 9 november 2018 , 13:50

ALKMAAR- In het kader van Als een baas, een initiatief van UNICEF, is AZ op zoek naar een bevlogen, ambitieuze jongere tussen de 10 en 18 jaar. Op 20 november zal hij of zij de verantwoordelijkheid hebben over het AFAS Stadion.

Voor één dag de baas van het stadion

Wekelijks staat deze club in de nationale schijnwerpers. Net als van onze spelers op het veld, verwacht AZ ook van de overige werknemers een topprestatie. Op 20 november wordt er sturing gegeven aan de activiteiten in het AFAS Stadion. Tijdens deze werkdag wordt de thuisbasis van AZ optimaal voorbereidt op de thuiswedstrijd tegen Willem II, die op 1 december plaatsvindt.

Wij vragen
- affiniteit met voetbal
- communicatief vaardig
- wil zich voor de volle 100% inzetten voor AZ
- proactief
- steekt graag de handen uit de mouwen
- Beschikbaar zijn tijdens de voorbereiding voor de wedstrijd tegen Willem II: 20 november, vanaf 10:00 uur tot omstreeks 16:00 uur in Alkmaar

Wij bieden
Je bent een dag de baas van het AFAS Stadion en wordt begeleidt door een medewerker van AZ. Daarnaast krijg je de kans om een kijkje te nemen in de keuken van ons stadion en ervaar je wat er allemaal komt kijken bij het voorbereiden van een thuiswedstrijd.

Opgeven
Je kunt je opgeven voor deze werkdag via deze link. Let op: het inschrijfformulier bevindt zich helemaal onderaan deze webpagina.

« Naar het overzicht