Bestel nu een gratis AZ Clubkaart!

BODY_Voordelen-Clubkaart

Hoe je een clubkaart aanvraagt:
De clubkaart vraag je eenvoudig via de link aan. Een clubkaart aanvragen is geheel gratis. De verwerking van een clubkaart kost enkele dagen (bij grote drukte tot maximaal 14 dagen) en na verwerking is het mogelijk om kaarten te bestellen.

De voordelen van de AZ Clubkaart
Met een AZ Clubkaart kun je in de voorverkoop gemakkelijk wedstrijdkaarten bestellen voor de duels van AZ. Koop hier jouw wedstrijdkaarten of bij het AZ Fancentrum in het AFAS Stadion. Bovendien krijg je op vertoon van de AZ Clubkaart in het AZ Fancentrum en via de webshop 10% korting op de aanschaf van fanartikelen.

Voor een aantal van de thuiswedstrijden van AZ kun je uitsluitend kaarten bestellen met een AZ Clubkaart.

Direct een AZ Clubkaart aanvragen of verlengen*

* Indien de clubkaart is of wordt besteld na 18-07-18 is het om veiligheidsredenen helaas niet mogelijk met deze AZ-Clubkaart kaarten te bestellen voor AZ-Feyenoord.

Uitlenen AZ Clubkaart
De AZ Clubkaart is persoonsgebonden. Je kunt de AZ Clubkaart voor wedstrijden (uitgezonderd de wedstrijd AZ-Feyenoord) wel overdragen, maar je blijft verantwoordelijk voor het gebruik ervan.

De aanvraag voor een AZ Clubkaart wordt conform de voorwaarden van de KNVB allleen gehonoreerd indien je niet in het bezit bent van een andere geldige (seizoen)clubkaart.