Scoor exclusieve AZ-artikelen bij Jumbo

Gepubliceerd op 14 oktober 2016 , 14:11

ALKMAAR- AZ, Jumbo en frisdrankfabrikant Vrumona willen consumenten stimuleren om bewuste keuzes te maken als het gaat om frisdrank. Daarom krijg je bij Jumbo's in Noord-Holland bij aankoop van bijvoorbeeld twee flessen Crystal Clear of Sourcy Vitaminwater exclusieve AZ-artikelen.

Scoor exclusieve AZ-artikelen bij Jumbo

Vrumona heeft, vergeleken met andere fabrikanten, het grootste percentage aan bewuste frisdranken in haar portfolio. De frisdrankfabrikant heeft niet alleen smaakvolle en lekkere, maar ook meerdere verantwoorde dranken in haar assortiment. 

Fris dat beter is
Vrumona is dan ook voorloper op het gebied van ‘fris dat beter is’. De bruisende drankjes zoals Rivella, Crystal Clear, Holy Soda en Sourcy Vitaminwater zijn in het AFAS Stadion en op het AFAS Trainingscomplex van AZ al langer te verkrijgen. Deze 'beter fris'-producten bevatten minder kilocalorieën, toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen.

Westendorp: 'Bijzondere samenwerking'
Lieke Westendorp, Directeur Out of Home en Export Vrumona: “Door de bijzondere samenwerking met AZ en Jumbo kunnen we gezamenlijk het verschil maken in het aanbieden van verantwoorde keuzes binnen het frisdranklandschap. Samen zetten wij ons in om de bewustere keuzes voor de consument gemakkelijker te maken, zowel thuis, in het stadion als in de sportkantine. Naast deze lokale actie kijken we naar mogelijkheden om gezondere sportkantines te promoten op grotere schaal.”

Jonker: 'Steeds bewuster'
AZ is de eerste voetbalclub die samenwerkt met een supermarktketen om bewustere keuzes binnen het frisdrankaanbod onder de aandacht te brengen. Frank Jonker, Manager Marketing van AZ: "Consumenten worden zich, net als de spelers van AZ, steeds bewuster van gezonde voeding. Met deze samenwerking spelen we in op de behoefte aan gezondere frisdrank. Daarnaast kunnen we dit dankzij Jumbo op lokaal niveau aanbieden."

Jumbo
Klanten van één van de deelnemende Jumbo supermarkten kunnen bij aankoop van twee flessen frisdrank van Vrumona al een exclusief AZ-item meenemen. Mede door de samenwerking met AZ en Vrumona kunnen Jumbo vestigingen in Noord-Holland zich onderscheiden in hun marktgebied.

Winkels
Bij de volgende Jumbo vestigingen kun je bij aankoop van twee Vrumona-producten een AZ-sjaal, -bal of -longdrinkglas scoren:

  • Jumbo Anna Paulowna (Molengang 10-14)
  • Jumbo Daalmeer (Johanna Naberstraat 51)
  • Jumbo Egmond aan Zee (Voorstraat 90)
  • Jumbo Heemskerk (Haydnplein 8)
  • Jumbo Nieuwe Niedorp (Trambaan 12)
  • Jumbo Purmerend (Gildeplein 58)
  • Jumbo Schoorl (Heereweg 3)
  • Jumbo Uitgeest (Melis Stokelaan 1)
  • Jumbo Zwaagdijk (Zwaagdijk 227F)
BODY_Vrumona
« Naar het overzicht