Aristote in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 26 januari 2017 , 15:17

ALKMAAR- Dit seizoen bieden we je nóg meer mogelijkheden om alles over AZ te horen en te zien. Op donderdag zie je AZ TV op FOX Sports; op vrijdags is er een uitzending op NH. Deze week gaan we op bezoek bij AZ's nieuwe eSporter Aristote Ndunu.

Aristote in uitzending AZ TV

Verder zie je een terugblik op het bekerduel met sc Heerenveen, kijken we vooruit naar de Eredivisie-wedstrijd van zondag tegen Vitesse en duikt AZ TV in de historie van het treffen met de Arnhemmers.

Statistieken
Tot slot is er aandacht voor de koploper van de Tweede Divisie Jong AZ, behandelen we interessante statistieken en heeft Muamer Tankovic een belangrijke mededeling voor de AZ-supporters.
 
Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports begint donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending van AZ TV op NH begint vrijdag om 18:15 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn aan het begin van vorig seizoen een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nl, Twitter en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.

Samenvatting
Bekijk hieronder de samenvatting van het bekerduel met sc Heerenveen.

« Naar het overzicht