Aristote klopt subtopper Heracles

Gepubliceerd op 4 december 2017 , 16:57

ALKMAAR- AZ's eSporter Aristote Ndunu won maandag met 3-1 van Bryan Hessing van Heracles Almelo. De Alkmaarse doelpunten kwamen van Bergkamp, P. Kluivert en Vieira, namens Heracles scoorde Ronaldo Lima. De wedstrijd was maandag live te zien op FOX Sports.

Aristote klopt subtopper Heracles

Terugkijken
De wedstrijd van Aristote is vanaf dinsdag 12:00 uur terug te zien op FOXSports.nl en woensdag om 16:00 uur op YouTube. Vrijdag rond 16:00 uur staat de 60-seconden samenvatting op Youtube van AZ en in het eDivisie-seizoensoverzicht van AZ.

eDivisie
De eDivisie is een virtuele competitie in de EA Sports-game FIFA 18. De speelrondes lopen gelijk aan die van de Eredivisie, alleen speelronde een tot en met acht worden in de winterstop ingehaald. De eerste zeventien wedstrijden worden gespeeld op de Playstation 4, de tweede competitiehelft wordt afgewerkt op de Xbox One. Kijk op edivisie.nl voor meer informatie.

Live
De wedstrijden van Aristote kun je live volgen op FOX Sports en terugkijken op hun Youtube-kanaal.

Volgen
Elke vrijdag van 14:00 uur tot 17:00 uur verzorgt de AZ-gamer hier livestreams. Daarnaast vind je op het Instagram-account van AZ-eSports unieke content van achter de schermen.

« Naar het overzicht