Aristote: 'Misschien wel een BN'er'

Gepubliceerd op 3 februari 2017 , 09:10

ALKMAAR- AZ's eSporter Aristote Ndunu wordt met de dag populairder. De 20-jarige FIFA-speler, die begin dit jaar werd aangesteld bij AZ, hoefde deze week niet te klagen over de aandacht die hij kreeg van de verschillende mediakanalen.

Aristote: 'Misschien wel een BN'er'

Van het Noordhollands Dagblad tot EenVandaag en van Voetbal International tot FOX Sports. Aristote stond afgelopen week in het middelpunt van de belangstelling. "Echt leuk al die publiciteit. Je loopt net mee in het wereldje en wordt dan al door zulke grote mediabedrijven benaderd, geweldig."

Lezen en zien
De FIFA-speler stond met een groot artikel in het Noordhollands Dagblad, werd gevolgd voor een reportage over eSports door EenVandaag en was het middelpunt van de rubriek Balverliefd van het tijdschrift Voetbal International.

BN'er
De week werd voltooid met een item bij AZ TV op FOX Sports waardoor Aristote op straat herkend werd. "Mensen weten ineens wie je bent. De komende weken merken we of ik zelfs een BN'er word."

Aristote eenvandaag

Positieve reacties
Aristote werd overladen met positieve reacties. "Ik kreeg allemaal appjes van vrienden, familie en zelfs van docenten kreeg ik berichtjes. Kippenvel!" De eSporter was ook blij dat de broers Lehmann en zijn familie de aandacht kregen die ze verdienden. "Echt speciaal dat je familie opeens met een grote foto in de VI staat."

E-Divisie
De E-divisie met Aristote Ndunu namens AZ start 6 februari.

BODY_kranten
« Naar het overzicht