Aristote tegen Vitesse in eBekerfinale

Gepubliceerd op 25 april 2017 , 13:46

ALKMAAR- Voorafgaand aan de Bekerfinale vindt zaterdag de allereerste eBekerfinale plaats, tussen de gamers van AZ (Aristote Ndunu) en Vitesse (Paskie Rokus). De finale wordt zaterdag uitgezonden via de bekende E-Divisiekanalen Twich en You Tube.

Aristote tegen Vitesse in eBekerfinale

De eBekerfinale is een logisch vervolg van de dit jaar gestarte E-Divisie en is een samenwerking tussen de Eredivisie CV en de KNVB. De eBekerfinale wordt gespeeld met het originele clubteam in FIFA17, in een wedstrijd van 2 x 6 minuten met een eventuele verlenging.

Kanalen
Op vrijdag 28 april worden de opstellingen van de eBekerfinale bekendgemaakt, waarna op zaterdag vanaf 15:00 uur de wedstrijd wordt uitgezonden. De eBekerfinale is te volgen op de bekende E-Divisie kanalen Twitch (vanaf 15:00 uur integraal), You Tube (vanaf 16:00 uur on demand), Instagram, Facebook en Twitter, maar krijgt ook z’n plek op KNVB social media. Raoul de Graaf, commentator en analist van de reguliere E-Divisie, verslaat de wedstrijd.


De Eredivisie organiseert sinds kort de succesvolle E-Divisie, de KNVB is de afzender van het gewone KNVB Bekertoernooi. Beide hebben de handen ineengeslagen, wat resulteert in deze allereerste eBekerfinale: Gamers van de clubs uit de E-Divisie komen uit voor hun club in de KNVB eBekerfinale. Endemol Shine produceert de eBekerfinale, zoals het ook de gehele E-Divisie faciliteert.

« Naar het overzicht