AZ in Leende (V)

Gepubliceerd op 14 juli 2017 , 13:03

LEENDE- AZ is deze week op trainingskamp in het Brabantse Leende. AZ Media houdt je via AZ.nl en social media dagelijks op de hoogte van de verrichtingen van de ploeg van John van den Brom. In deel V: een pittige trainingsdag en tijd voor de pers.

AZ in Leende (V)

In de voorbereiding op het oefenduel met Club Brugge van zaterdag trokken de Alkmaarders opnieuw de hardloopschoenen aan. Net als dinsdag en donderdag stond er om 7:30 uur een loop door het Leenderbos op de rol. Toen het ontbijt genuttigd was, ging de AZ-selectie weer per fiets naar Sportpark De Groote Speel.

EP-AZ-2017-147

Na een stevige trainingssessie was het om 13:30 uur tijd voor de lunch, gevolgd door de teambespreking. Vanaf 15:00 uur namen spelers en staf tijd voor de pers. Zo verscheen Joris van Overeem voor de camera van AZ TV, nam Marco Bizot de tijd voor het Noordhollands Dagblad en sprak Voetbal International uitgebreid met Van den Brom.

Zingen
Traditiegetrouw moeten nieuwe spelers of stafleden van de AZ-selectie zingen voor de hele groep. Zo ook Jamie Jacobs, Marco Bizot, Jonas Svensson (die nog niet was geweest) en assistent-trainer Arne Slot. Hieronder het resultaat.

Van den Brom in gesprek met Simon Zwartkruis (VI).
Van den Brom in gesprek met Simon Zwartkruis (VI).
Interview met AZ TV.
Interview met AZ TV.
Bizot spreekt met het NHD.
Bizot spreekt met het NHD.

Foto's: AZ Media & Ed van de Pol / www.edvandepol.nl

« Naar het overzicht