AZ opent haar deuren tijdens herfstvakantie

Gepubliceerd op 24 oktober 2017 , 10:09

ALKMAAR- Tijdens de herfstvakantie zijn er verschillende activiteiten in het AFAS Stadion. Zo speelt AZ een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, kun je een clinic op het trainingsveld volgen of is het mogelijk binnen te wandelen voor één van de inlooprondleidingen.

AZ opent haar deuren tijdens herfstvakantie

AZ trapt de herfstvakantie af met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (22 oktober, 14:30 uur). Voor deze wedstrijd zijn nog kaarten beschikbaar en die scoor je eenvoudig online. Kom jij de ploeg van John van den Brom aanmoedigen?

Inlooprondleidingen
Ben jij benieuwd waar de AZ-spelers zich enkele minuten voor een thuiswedstrijd voorbereiden of praten met de pers? Op plekken komen van het AFAS Stadion die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek? Tijdens de herfstvakantie biedt AZ jou de kans om mee te gaan met de inlooprondleidingen. Om er zeker van te zijn dat je met de rondleiding meekunt, reserveer je jouw plaats in de groep via of via telefoonnummer 072 547 80 00. Ook kun je zonder te reserveren binnenlopen. Hierbij geldt dat je jezelf 15 minuten voor aanvang aanmeldt bij de receptie van het stadion (ingang 7). De rondleiding start vanaf de receptie en kost € 10 per persoon.

Dagen
De inlooprondleidingen vinden plaats op:
- maandag 23 oktober (13:00 uur)
- dinsdag 24 oktober (11:00 uur en 14:00 uur)
- donderdag 26 oktober (11:00 uur en 14:00 uur)

Speurtocht
Voor leden van de Waaghalzen en AllstarZ is er een heuze speurtocht in het leven geroepen. Op een interactieve manier loop jij door het stadion door middel van opdrachten die jij oplost. Belangrijk bij deze speurtocht is dat je een device hebt waarop je een app kunt downloaden. In groepjes word jij door alle belangrijke ruimtes meegenomen. Wil jij je opgeven? Dat kan hier!

Ben je nog niet lid van de juniorclubs? Je kunt voor € 15 per seizoen hier lid worden van de Waaghalzen en hier van de AllstarZ.

Voetbalclinic bij het AFAS Stadion
AZ biedt naast rondleidingen ook verschillende clinic-arrangementen aan. Zo kun je een clinic onder andere combineren met een lunch of rondleiding, waardoor dit een onvergetelijke ervaring wordt. De clinics worden gegeven door gediplomeerde AZ-trainers en gehouden voor groepen van minimaal 15 personen. Voor meer informatie kijk je op www.az.nl/clinic of neem je contact op met de afdeling evenementen via 072 547 80 94 en/of .

AZ Fancentrum
Het AZ Fancentrum presenteert van 20 tot en met 27 oktober speciale herfsttoppers. In jouw herfstvakantie kun je profiteren van unieke kortingen op meerdere AZ-producten.

herfsttoppers
« Naar het overzicht