AZ verlengt met VHC Jongens BV

Gepubliceerd op 4 januari 2017 , 19:55

ALKMAAR- AZ en Partner in Business VHC Jongens BV hebben hun overeenkomst opengebroken en verlengd tot 2021. Het bedrijf uit Oostzaan is al jaren de trouwe horecaleverancier van AZ. Tevens organiseert VHC Jongens sinds 2010 jaarlijks de Noord-Hollandse Horecabeurs in het AFAS Stadion.

AZ verlengt met VHC Jongens BV

VHC Jongens BV behoort sinds de contractverlenging tot de Strategische Partners van AZ. De totaalleverancier van de horeca- en fastfoodmarkt weet als geen ander dat kwaliteit, service, snelheid en een prima prijsstelling behoren tot de belangrijkste waarden in de branche.

Eenhoorn: ‘Betrouwbare partij’
“Wij zijn blij dat een betrouwbare partij als VHC Jongens zich opnieuw voor langere termijn aan AZ wil committeren”, reageert AZ’s Algemeen Directeur Robert Eenhoorn. “VHC is één van de partners waar we al lange tijd tot volle tevredenheid zaken mee doen. Het is mooi dat dat wederzijds is en dat die samenwerking de komende jaren in stand blijft.”

Koster: ‘Kwaliteit’
AZ’s Manager Commercie Michael Koster vult aan: “Met VHC hebben we opnieuw een mooi bedrijf uit de regio langer aan ons verbonden. Met de producten van VHC halen we al jaren échte kwaliteit in huis, en dat past bij AZ.”

Baltus: ‘Topsport’
“Wij passen als Noord-Hollands bedrijf goed bij AZ”, zegt Maurice Baltus, Sales Manager van VHC Jongens. “Ik zie er als échte AZ-man erg naar uit om onze samenwerking de komende jaren te perfectioneren. Want net als voetbal is ook horeca topsport.”

Body3__161216-140839-0222
Body_161216-141309-0226
Body2_161216-141236-0224

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl

« Naar het overzicht