Bestel nu kaarten voor alle thuisduels van AZ

Gepubliceerd op 14 juli 2017 , 15:05

ALKMAAR- Het is nu al mogelijk om kaarten te kopen voor alle* Eredivisie-thuiswedstrijden van AZ in het seizoen 2017-2018. Hierdoor kun jij dus ook losse kaarten (bij)kopen voor de topduels met Ajax en PSV. Bestel hier jouw wedstrijdkaarten.

Bestel nu kaarten voor alle thuisduels van AZ

Als je uiterlijk 30 september 2017 al jouw kaarten in één keer bestelt, ontvang je bij afname van vier of meer tickets een aantrekkelijke stapelkorting. Hoe meer kaarten je afneemt, hoe meer korting je scoort. De korting kan daarbij oplopen tot wel 20%. De stapelkorting geldt voor alle Eredivisiewedstrijden, dus ook voor de toppers tegen Ajax, PSV en Feyenoord.

Seizoenkaart
De meest voordelige manier om de wedstrijden van AZ te bezoeken is met een seizoenkaart. Met een seizoenkaart bezoek je namelijk tot 8 wedstrijden gratis ten opzichte van het bestellen van kaarten in de losse verkoop. Dus wil je profiteren van maximaal voordeel én je eigen plek in het AFAS Stadion? Klik dan hier en bestel eenvoudig een seizoenkaart.

*Kaartverkoop AZ - Feyenoord
De kaartverkoop voor de wedstrijd AZ - Feyenoord start op 1 september. Hierover worden (seizoen)clubkaarthouders later geïnformeerd.

« Naar het overzicht