Buskermolen in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 29 september 2016 , 15:28

ALKMAAR- Dit seizoen bieden we je nóg meer mogelijkheden om alles over AZ te horen en te zien. Op donderdag zie je AZ TV op FOX Sports; op vrijdags is er een uitzending op NH. Deze week praten we onder meer met Mister AZ: Michael Buskermolen.

Buskermolen in uitzending AZ TV

Verder behandelen we interessante statistieken van Rens van Eijden en is er uiteraard aandacht voor het Europa League-duel met FC Zenit.

Historie
Tot slot duiken we in de historie van Sparta - AZ, het duel dat zondag op het programma staat, en hoor je het favoriete nummer van Dabney dos Santos. Ook zien we hoe het Jong AZ vergaat in de Tweede Divisie.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports begint donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending van AZ TV op NH begint vrijdag om 18:15 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn aan het begin van vorig seizoen een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nl, Twitter en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.

« Naar het overzicht