Derde editie AZ Internationaal Toernooi

Gepubliceerd op 12 januari 2018 , 10:12

ZAANSTAD- Op het AFAS Trainingscomplex staat komend weekend de derde editie van het AZ Internationaal Toernooi op de agenda. Jeugdploegen van PSV, KRC Genk, FC Groningen, FC Kopenhagen, Borussia Mönchengladbach en NEC/FC Oss komen op 13 en 14 januari naar Zaanstad.

Derde editie AZ Internationaal Toernooi

Op zaterdag 13 januari wordt het toernooi afgetrapt in de leeftijdscategorieën Onder 14 en Onder 13. AZ Onder 14, dat vorige maand in Maleisië de SuperMokh Cup won, neemt het dan op tegen Kopenhagen, Genk en PSV. Ook AZ Onder 13, koploper in de vaderlandse competitie, treft de Denen en de Belgen. Het Duitse Mönchengladbach maakte deze poule compleet. Klik hier voor het speelschema van dag 1.

Dag 2
Een dag later wordt zowel AZ Onder 16 als AZ Onder 15 uitgedaagd door Kopenhagen en Genk. Alleen de Nederlandse uitdagers verschillen in de twee poules: bij Onder 16 is dat FC Groningen, PSV en NEC/FC Oss completeren de Onder 15-groep. Klik hier voor het speelschema van dag 2 van het AZ Internationaal Toernooi.

Derde editie
Het AZ Internationaal Toernooi werd in januari 2017 voor het eerst georganiseerd en was een dusdanig groot succes dat hier afgelopen zomer een vervolg op kwam. Nu is het dus tijd voor de derde editie. De toegang is gratis. Op beide wedstrijddagen wordt de eerste aftrap om 10:00 uur verricht. De laatste duels beginnen op dag 1 om 15:30 uur, aansluitend is de prijsuitreiking. Op zondag gaat het toernooi iets langer door aangezien de Onder 15-poule uit vijf teams bestaat.

« Naar het overzicht