Eenhoorn: 'Een landelijk probleem'

Gepubliceerd op 14 februari 2018 , 11:05

ALKMAAR- Vorige week behandelde Max Huiberts in de rubriek Vragen aan de Directie een vraag over de scouting van AZ. In deze editie gaat Robert Eenhoorn in op een vraag over de parkeergelegenheid rondom het stadion.

Eenhoorn: 'Een landelijk probleem'

De parkeergelegenheid rondom het stadion is al jaren niet best te noemen. Kan er bijvoorbeeld geen bruggetje worden aangelegd tussen P9 en P8 aan het einde? Dat scheelt enorm veel tijd om bij het stadion te komen en het scheelt ook bij het weggaan. Regelmatig sta ik na de wedstrijd tot een kwartier lang stil alvorens ik van P9 afkom. Het is werkelijk het enige smetje op een verder heerlijk avondje AZ. (Dirk Jan Olij, Castricum)

Bedankt voor jouw vraag, Dirk Jan. Het is bij ons bekend dat het vlak voor en vlak na een thuisduel druk kan zijn bij de verkeersaders rondom het stadion. Dit is een landelijk probleem bij grote evenementen.

Jouw advies om een bruggetje te plaatsen is begrijpelijk, maar wij zijn geen eigenaar van P9. Wij huren dit terrein als extra parkeergelegenheid. Met de verhuurder zijn we overigens in gesprek om de kwaliteit van het terrein te verbeteren.

Verder is ons advies om de ergste spitsmomenten te mijden. Zo ben je voor en na de wedstrijd van harte welkom in het Sportcafé onder de Molenaar-tribune. Hier kun je onder meer live naar andere duels kijken en met mede supporters voor en nabeschouwen.

Met vriendelijke groet,
Robert Eenhoorn

Ook een vraag?
Wil jij iets weten van Max Huiberts of Robert Eenhoorn? Stel jouw vraag via dit formulier. Uit alle inzendingen kiest de directie de meest relevante of originele vraag die beantwoord wordt. De beste vraag van het seizoen is goed voor een VIP-arrangement voor twee personen tijdens AZ - PEC Zwolle op zondag 6 mei (14:30 uur) in het AFAS Stadion.

« Naar het overzicht