Fans van A tot Z veroveren Noord-Holland

Gepubliceerd op 12 december 2008

ALKMAAR- Om de binding met het achterland te vergroten is AZ begin november gestart met de
campagne Word Fan van A tot Z. Hierbij kan iedere voetballiefhebber gratis allerlei AZ-voordelen verkrijgen waaronder een persoonlijke AZ Clubcard.

Fans van A tot Z veroveren Noord-Holland

Daarnaast ontvangen Fans van A tot Z tien procent korting op fanartikelen, hebben zij de mogelijkheid om thuiswedstrijden te bezoeken en profiteren zij van speciale acties en voordelen.

Amateurclubactie

In de Amateurclubactie strijden 170 voetbalclubs uit Noord-Holland om een oefenwedstrijd tegen het eerste elftal van AZ. Daarnaast maken zij door zoveel mogelijk Fans van A tot Z te werven elke maand kans op exclusieve AZ-prijzenpakketten. Leden, supporters, trainers en vrijwilligers iedereen kan zijn/haar club steunen door zich aan te melden als Fan van A tot Z via www.fansvanAtotZ.nl.

Ook AZ (Seizoen)clubcardhouders kunnen meedoen

Ook (Seizoen)clubcardhouders kunnen hun club steunen voor de Amateurclubactie van Fans van A tot Z. Alle AZ (Seizoen)clubcardhouders zijn automatisch Fan van A tot Z en beschikken daardoor over het pakket met gratis AZ-voordelen. Zij kunnen hun voetbalvereniging helpen in de race voor een oefenwedstrijd tegen AZ door hun favoriete club op Mijn AZ aan te geven. Aan het begin van dit seizoen ontvingen zij voor Mijn AZ (hun persoonlijke pagina op AZ.nl) een gebruikersnaam en wachtwoord.

Vrone en Con Zelo winnaars in november

Maar liefst 32 leden van Vrone melden zich afgelopen maand aan als Fan van A tot Z. De Sint-Pancrassers wonnen daarmee vijftien onderkledingpakketten van Canterbury, de officiële kledingsponsor van AZ. Daarnaast werden er toegangskaarten voor een thuiswedstrijd van AZ uitgedeeld aan het Waarlandse Con Zelo. Deze club bracht ten opzicht van het ledenaantal de meeste Fans van A tot Z aan. FC Den Helder gaf extra aandacht aan de actie door een flyer bij het clubblad te voegen. De Helderse vereniging won met dit originele initiatief vijftien rondleidingen door het DSB Stadion.

Fans van A tot Z on tour in Noord-Holland

Sinds een maand is Fans van A tot Z ook met zestien bussen on tour in Noord-Holland. Corus, de hoofdsponsor van Fans van A tot Z, heeft haar bussen namelijk laten beplakken met de oproep om Fan van A tot Z te worden. Ook het staalbedrijf uit IJmuiden wil de binding met Noord-Holland graag versterken. Voor meer informatie over Corus, kijk op www.corusjobs.nl.
    
Inschrijven voor Fans van A tot Z kan via fansvanAtotZ.nl. (Seizoen)clubcardhourders kunnen hun clubvoorkeur aangeven via Mijn AZ. Ben je jouw gebruikersnaam en wachtwoord voor Mijn AZ vergeten? Ga dan naar www.fansvanAtotZ.nl en schrijf je in om deze opnieuw toegestuurd te krijgen.


 
 
« Naar het overzicht