12 november: Beyond Sports FIFA-toernooi

Gepubliceerd op 21 oktober 2016 , 13:39

ALKMAAR- AZ organiseert zaterdag 12 november in samenwerking met Beyond Sports een FIFA 17-toernooi in het AFAS Stadion. Ben jij een AZ-fan tussen de 12 en 29 jaar met game-skills en stalen zenuwen? Meld je dan hier aan en maak kans om de eerste e-sporter van AZ te worden.

12 november: Beyond Sports FIFA-toernooi

De uitblinkers krijgen de kans om te solliciteren naar de functie 'e-sporter van AZ'. Het toernooi wordt gespeeld op de PlayStation 4, waarbij de opzet van de Champions League wordt aangehouden; een groepsfase gevolgd door een knockout-fase. De beste acht spelers mogen wellicht solliciteren voor de functie 'e-sporter'. Onder de overige deelnemers worden mogelijk nog wildcards vergeven.

Kosten en inschrijfprocedure
Deelname aan het Beyond Sports FIFA-toernooi kost € 5 per persoon. Hiervoor mag je meedoen en ontvang je op de dag zelf van ons een drankje. Voor leden van De Waaghalzen en AllstarZ (mits zij oud genoeg zijn) is deelname gratis. Je kunt je aanmelden voor het middag- of avondprogramma. Het middagtoernooi start om 13:00 uur, de avondsessie begint om 17:45 uur.

Tactisch brein
Deelnemers worden tijdens het toernooi niet alleen getest op hun FIFA-skills. Beyond Sports zal de deelnemers middels Virtual Reality testen op hun keuzevaardigheid en omgevingsbewustheid. Deze twee onderdelen samen vormen een score voor het 'tactisch brein'. De score hiervoor heeft geen invloed op het verloop van het FIFA-toernooi, maar zal wel worden meegenomen naar de volgende sollicitatieronde, mocht de deelnemer hiervoor in aanmerking komen.
 
E-sporter van AZ
De nieuwe e-sporter van AZ gaat de club vertegenwoordigen op verschillende (inter)nationale toernooien. Wij bieden jou niet alleen de beste faciliteiten, maar ook de juiste topsportbegeleiding om jouw talent te kunnen ontwikkelen tot een volwaardig gamer. Jij wordt een speler die over gelijkwaardige faciliteiten beschikt als de voetballers van AZ.

Aanmelden
De inschrijving voor het Beyond Sports FIFA-toernooi in Alkmaar op 12 november 2016 is nu geopend. AZ verwacht een grote belangstelling en daarom krijgen (seizoen)clubkaarthouders voorrang bij de inschrijving voor dit evenement. Ben jij 12 jaar of ouder, AZ-fan én denk jij dat jij onze FIFA-koning bent? Meld je dan nu hier aan!

Button_Fifa-meld-je-aan
« Naar het overzicht