Ga met Aristote naar AZ - Feyenoord

Gepubliceerd op 26 september 2017 , 16:14

ALKMAAR- AZ's eSporter Aristote Ndunu verlengde maandag zijn contract met AZ. Jij kunt samen met hem de wedstrijd AZ - Feyenoord bezoeken en een uniek kijkje achter in de wereld van eSports krijgen. Hoe jij kans maakt, lees je hieronder.

Ga met Aristote naar AZ - Feyenoord

Aristote haalt zondag voorafgaand aan AZ - Feyenoord twee winnaars thuis op. Onderweg naar het AFAS Stadion kunnen de winnaars Aristote alvast de nodige vragen stellen. Bij het stadion aangekomen, krijgen zij een exclusieve kijk in de eSports Business Unit met uitzicht op het veld. Hier traint hij voor zijn wedstrijden en is hij regelmatig live te volgen via een stream.

Business Seats en FIFA 18
Vervolgens wordt er gezamenlijk vanaf de Business Seats op de Victorie-tribne naar de wedstrijd gekeken. Na afloop van het duel wordt er nog een bezoek gebracht aan de persconferentie. Uiteraard wordt de dag afgesloten met een potje FIFA 18, de nét uitgekomen game waarmee Aristote AZ in de eDivisie gaat vertegenwoordigen.

Winnen
Wil jij kansmaken op deze toffe prijs? Volg dan @azesports en @ecvesports op Instagram. Vrijdag 29 september 14:00 sluit de actie. De winnaar wordt vervolgens direct live via Twitch (Twitch.tv/AZAlkmaar) bekendgemaakt.

« Naar het overzicht