Geef Eredivisie Live cadeau

Gepubliceerd op 12 december 2008

ALKMAAR- Met de kerstdagen voor de boeg introduceert Eredivisie Live de Eredivisie Live Kadocard. Hiermee is het mogelijk iemand live voetbal cadeau te geven voor een periode van drie, zes of negen maanden zodat je alle wedstrijden van AZ en de andere eredivisieclubs live kan volgen op tv.

Geef Eredivisie Live cadeau

Een abonnement op Eredivisie Live is het ultieme kerstcadeau voor de AZ-supporter. Leuk om cadeau te doen aan je vriend, vader, zoon, dochter of vriendin. Maar het is natuurlijk ook leuk om jezelf cadeau doen. En dat al vanaf 9,95 euro per maand.

Bestellen

De Eredivisie Live Kadocard is eenvoudig te bestellen. Je kan er ook een persoonlijk cadeau van maken door een afbeelding van AZ of een persoonlijke boodschap op de kadocard te plaatsen.

Digitale televisie

Na bestelling krijg je het pakket binnen vijf werkdagen thuisbezorgd bij het door jou opgegeven adres, onafhankelijk van je distributeur (UPC, Ziggo KPN etc.). De ontvanger / gebruiker van de Kadocard dient wel in het bezit te zijn van digitale televisie om van de Eredivisie Live Kadocard gebruik te kunnen maken.

« Naar het overzicht