Gelijkspel Aristote tegen VVV-Venlo

Gepubliceerd op 28 november 2017 , 17:12

ALKMAAR- AZ's eSporter Aristote Ndunu speelde dinsdag met 3-3 gelijk tegen Sandro Cooiman van VVV-Venlo. De wedstrijd was dinsdag live te zien op FOX Sports. Met dat puntje stijgt Aristote naar de dertiende plek op de ranglijst, met acht punten uit zeven wedstrijden.

Gelijkspel Aristote tegen VVV-Venlo

Alle doelpunten werden voor rust gemaakt. Mbappé scoorde tweemaal voor VVV en Bale scoorde een goed uitgevoerde vrije trap. Namens AZ maakten Pogba (penalty), Mané en Patrick Kluivert de doelpunten.

Terugkijken
De wedstrijd van Aristote is vanaf woensdag 18:00 uur terug te zien op FOXSports.nl en donderdag om 16:00 uur op YouTube. Vrijdag rond 16:00 uur staat de 60-seconden samenvatting op Youtube van AZ en in het eDivisie-seizoensoverzicht van AZ.

eDivisie
De eDivisie is een virtuele competitie in de EA Sports-game FIFA 18. De speelrondes lopen gelijk aan die van de Eredivisie, alleen speelronde een tot en met acht worden in de winterstop ingehaald. De eerste zeventien wedstrijden worden gespeeld op de Playstation 4, de tweede competitiehelft wordt afgewerkt op de Xbox One. Kijk op edivisie.nl voor meer informatie.

Live
De wedstrijden van Aristote kun je live volgen op FOX Sports en terugkijken op hun Youtube-kanaal.

Volgen
Elke vrijdag van 14:00 uur tot 17:00 uur verzorgt de AZ-gamer hier livestreams. Daarnaast vind je op het Instagram-account van AZ-eSports unieke content van achter de schermen.

« Naar het overzicht