Horecamunten geldig tot 31 december

Gepubliceerd op 6 december 2017 , 14:04

ALKMAAR- In het AFAS Stadion is vorig seizoen contactloos betalen geïntroduceerd. Dit betekent dat de horecamunten uit de roulatie gaan. Deze zijn in te leveren tot en met 31 december 2017 bij horecapunten van AZ.

Horecamunten geldig tot 31 december

De horecamunten zijn vanaf het huidige seizoen niet meer verkrijgbaar. Tot en met 31 december zijn de munten nog in te wisselen voor consumpties. De laatste thuiswedstrijd waarbij dit mogelijk is, is AZ - sc Heerenveen op 23 december 2017.

Contactloos betalen
Contactloos betalen houdt in dat je niet langer je drankjes en snacks met consumptiemunten hoeft af te rekenen. Het enige wat je doet is je pinpas tegen het pinapparaat houden. Hierdoor voorkom je dat je lang in de rij staat voor de muntenautomaat.

Contactloos betalen kan tot een bedrag van maximaal € 25. Boven dit bedrag moet je wel een pincode intikken. Belangrijk zijn de vier verticale boogjes op de bankpas. Dit logo is te vinden op de voor- of achterkant van de betaalpas. Wanneer je pas niet geschikt is voor contactloos betalen, maar je dit wel graag wilt, kun je een nieuwe bankpas aanvragen bij jouw eigen bank.

AZ-betaalkaart
Naast het snelle contactloos betalen met je eigen bankpas kun je als extra service bij de horecapunten ook kiezen voor de nieuwe betaalkaart van AZ.

Rabobank
De introductie van contactloos betalen bij AZ is mede mogelijk gemaakt door Strategisch Partner Rabobank.

BODY_Groene-zwarte-munten
« Naar het overzicht