Vitesse - AZ

Gepubliceerd op 10 januari 2017 , 12:48

1000 plaatsen beschikbaar

Autocombi of buscombi


Wanneer minder dan 300 supporters meereizen krijgt AZ de beschikking over het "normale"
bezoekersvak zonder net aan de zijkant en lexaanwand aan de voorkant die het zicht
belemmeren. Hiermee heeft Vitesse getracht een gastvrij en vriendelijk bezoekersvak te creëren.
Vitesse behoudt zich het recht voor om bij eventuele onregelmatigheden de volgende thuiswedstrijd toch een wand en een net in te zetten, maar normaal gedrag wordt uiteraard beloond.

Autocombi
Voucher eigen vervoer 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart.
t/m 27-01-17 (12:00 uur) online of via AZ Fancentrum € 19

Voucher omwisselen bij het bezoekersvak. De lokale autoriteiten in Arnhem staan niet toe dat AZ supporters per trein reizen, mocht dit toch geconstateerd worden zal dit mogelijk gevolgen hebben voor de vervoerswijze de komende seizoenen.

Parkeren Auto
AZ-supporters kunnen gratis op het GelreDome-terrein parkeren. Je dient dan wel deze flyer (met routebeschrijving) achter je voorruit te plaatsen.


Buscombi
Buscombikaarten 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart.

t/m 27-01-17 (12:00 uur) online of via AZ Fancentrum Leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ € 24 en niet-leden € 29

Bus
De ledenpassen worden bij het instappen van de bus gecontroleerd. Na woensdag 25 januari 16.00 uur worden uitsluitend nog buscombikaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn. De bussen vertrekken 11.15 uur. Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden  uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld. 


« Naar het overzicht