Kaartverkoop Bekerfinale van start

Gepubliceerd op 20 maart 2017 , 14:00

ALKMAAR- De kaartverkoop voor de Bekerfinale gaat maandagavond (19:00 uur) van start via AZ.nl/bekerfinale. Seizoenkaarthouders, Waaghalzen en AllstarZ kunnen vanaf dat moment kaarten voor de finale tussen AZ en Vitesse kopen. Voor clubkaarthouders start de verkoop een dag later.

Kaartverkoop Bekerfinale van start

Seizoenkaarthouders en leden van De Waaghalzen en AllstarZ kunnen, afhankelijk van de vervoerswijze, één tot vier kaarten kopen per seizoenkaart, Waaghalzen- of AllstarZ-clubkaart kopen. Tickets kunnen vanaf maandagavond 19:00 uur worden gekocht via AZ.nl/bekerfinale. De verkoop via het AZ Fancentrum begint, uitsluitend voor seizoenkaarthouders en leden van De Waaghalzen en AllstarZ, op dinsdag 10:00 uur.

Clubkaarthouders
Clubkaarthouders kunnen via AZ.nl/bekerfinale vanaf dinsdag 21 maart (19:00 uur), afhankelijk van de vervoerswijze, één tot 4 kaarten per AZ Clubkaart kopen. Clubkaarthouders kunnen geen zelf georganiseerde busreis maken.

Vervoersmogelijkheden
De AZ-supporters kunnen op vier mogelijke manieren afrijzen naar De Kuip in Rotterdam. De volgende vervoerswijzen worden aangeboden:

  • Met een door AZ georganiseerde busreis
  • Met de auto (minimaal 4 personen per auto)
  • Eigen vervoer (Anders dan auto of bus)
  • Zelf georganiseerde busreis (vanaf 35 personen, uitsluitend seizoenkaarthouders)

Eigen vervoer
Als je op eigen gelegenheid naar Stadion Feijenoord afreist, neem dan eerst kennis van de voorwaarden die aan jouw keuze gekoppeld zijn. Daarnaast moet je in ieder geval rekening houden met een langere reistijd dan gebruikelijk en dus op tijd vertrekken. Klik hier voor het reglement van de KNVB tijdens de bekerfinale.

Indeling tribunes
Omdat AZ 'thuis' speelt in de Bekerfinale, nemen de AZ-fans plaats op de Stadiontribune. Supporters kunnen daarom kiezen uit de volgende tribunedelen:

  • Sfeervak: omvat de vakken X1, X2, X3, X4
  • 1e ring: omvat de vakken Q, R, S, T, U en onder voorbehoud vak V, O en P
  • 2e ring: omvat de vakken QQ, RR, TT, UU, VV en onder voorbehoud vak OO en PP
BODY_Stadion Feijenoord

Informatie
Alle informatie over de finale van de KNVB Beker vind je hier.

Facebook
Heb jij kaarten voor de Bekerfinale gescoord? Zet jezelf dan aanwezig bij het Facebook-evenement door hier te klikken.

« Naar het overzicht