Speciale rondleidingen in kerstvakantie

Gepubliceerd op 2 januari 2017 , 08:14

ALKMAAR- In de kerstvakantie biedt AZ je de kans om een speciale rondleiding in het AFAS Stadion te volgen, zonder dat je ervoor hoeft te reserveren. Dit is een unieke mogelijkheid om op plekken in het stadion te komen waar je normaal geen toegang tot hebt.

Speciale rondleidingen in kerstvakantie

Benieuwd naar de kleedkamer van AZ? Altijd al een keer willen weten hoe de spelers zich voelen als zij bijna het veld op lopen? Tijdens de kerstvakantie biedt AZ je die kans en heb je meerdere mogelijkheden om een rondleiding te volgen. De reguliere kosten voor de rondleiding zijn € 10 per persoon.

Op de geselecteerde dagen staat er een ervaren gids voor je klaar die je in het AFAS Stadion ruim een uur meeneemt langs alle opengestelde ruimtes. Voor deze variant geldt dat je zonder afspraak kunt binnenlopen, maar je dient jezelf wel vijftien minuten voor aanvang aan te melden bij de receptie van het AFAS Stadion (ingang 7). De rondleiding start vanaf de receptie. Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij je echter aan om wel te reserveren. Dit kan via .

De inlooprondleidingen vinden plaats op:
- Dinsdag 3 januari 2017: 11:00 uur en 14:00 uur
- Woensdag 4 januari 2017: 11:00 uur en 14:00 uur
- Donderdag 5 januari 2017: 11:00 uur en 14:00 uur

Meer informatie
Speciaal voor de kinderen wordt er een stoere quiz gehouden. Na afloop krijgen zij een certificaat mee naar huis. De rondleiding is inclusief drinken en chips voor de kinderen en koffie/thee met wat lekkers voor de volwassenen.

Rondleiding op maat
Heb je in deze periode speciale wensen? Ben je zelf met een grote groep (vanaf circa vijftien personen), wil je een kinderfeestje organiseren of heb je andere vragen over de rondleiding? Neem dan contact op met de afdeling Rondleidingen via telefoonnummer 072 547 80 00 en/of .

« Naar het overzicht