Meld je aan voor het Zaansfit AZ Zomerkamp!

Gepubliceerd op 5 juli 2018 , 10:08

ZAANSTAD- Het is bijna weer zover: het Zaansfit AZ Zomerkamp. Van 20 tot en met 22 augustus drie dagen sport, spel en plezier op het AFAS Trainingscomplex voor jongens en meisjes (8 t/m 14 jaar) die graag op een gezond gewicht willen komen. Schrijf je hier snel in want er zijn maar 72 plekken.

Meld je aan voor het Zaansfit AZ Zomerkamp!

Het Zaansfit AZ Zomerkamp heeft als doel om kinderen op een leuke manier bezig te laten zijn met hun gewicht en hun te helpen bij de ontwikkeling van een gezonde levensstijl. Het driedaagse zomerkamp is een initiatief van AZ, Sportbedrijf Zaanstad, Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) Zaanstad en gemeente Zaanstad. Net als tijdens het ZaansFit AZ Winterkamp krijgen de deelnemende meisjes en jongens van 8 tot en met 12 jaar ook tijdens de zomervariant een op maat gemaakt programma om iets aan hun overgewicht te doen.

Informatie
Iedere dag is er een leuk programma van 09:00 uur tot 15:30 uur op het AFAS Trainingscomplex. Hier krijgen de kinderen een bidon, AZ-shirt, AZ-voetbal en iedere dag gezond eten en drinken. Ook voor de ouders zijn er gratis workshops. Het hele kamp kost slechts vijf euro per persoon voor drie dagen. Klik hier voor meer informatie of meld je hier aan.

ZaansFit_Zomerkamp_34
« Naar het overzicht