Midtsjø en Koopmeiners in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 12 april 2018 , 14:34

ALKMAAR- Dit seizoen biedt AZ je nóg meer mogelijkheden om alles over de club te horen en te zien. Op donderdag zie je AZ TV op FOX Sports; op vrijdag is er een uitzending op NH. Deze week is onder meer musicalster en AZ-fan Tommie Christiaan te zien in de uitzending.

Midtsjø en Koopmeiners in uitzending AZ TV

Daarnaast zie je de voorbeschouwing op Heracles-uit met trainer John van den Brom. Verder blikken Teun Koopmeiners en Fredrik Midtsjø terug op AZ - PSV en kijken ze vooruit naar de Bekerfinale.

Jong AZ
Tot slot behandelen Jong AZ-trainer Martin Haar en rechtsback Joerie Church de laatste stand van zaken rondom de Alkmaarse beloften. Zij nemen het vrijdagavond in eigen huis op tegen MVV.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports kanaal 3 is donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending van AZ TV op NH begint vrijdag om 17:10 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nl, Twitter en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.

« Naar het overzicht