Sanisale en Keukensale nieuwe partners AZ

Gepubliceerd op 6 februari 2017 , 10:58

ALKMAAR- AZ heeft zaterdag voorafgaand aan het thuisduel met PSV een langdurige overeenkomst getekend met Sanisale.com en Keukensale.com. De keuken- en badkamer franchiseformule is daardoor tot medio 2020 aan de Alkmaarders verbonden als Strategisch Partner.

Sanisale en Keukensale nieuwe partners AZ

Sanisale.com en Keukensale.com hebben in heel Nederland meer dan 70 winkels en zijn gespecialiseerd in totaalinrichting voor badkamers en keukens. De nieuwe Strategisch Partner verzorgt dit onder meer voor de AZ-selectie, -directie en overige werknemers van de Alkmaarse voetbalclub.

Sopar: ‘Bouwen aan landelijke naamsbekendheid’
“We zijn uiteraard zeer verheugd met de samenwerking met Eredivisie-club AZ”, reageert Pieter Sopar, Partner van Keukensale.com. “Hierdoor krijgen wij de gelegenheid om in onze skybox de winkeliers en andere zakelijke relaties uit te nodigen, om in een ontspannen setting mooie AZ-wedstrijden te bekijken en bij te praten. Verder biedt AZ ons een prachtig scala aan mediale exposure in- en rond het AFAS Stadion, waarmee we verder kunnen bouwen aan onze landelijke naamsbekendheid.”

Koster: ‘Kijken uit naar de samenwerking’
“Wij zijn ontzettend trots op dit partnership”, zegt AZ’s Manager Commercie Michael Koster. “Sanisale.com en Keukensale.com zijn met tientallen winkels landelijk vertegenwoordigd en hebben de afgelopen jaren bewezen een ambitieuze speler in de keuken- en sanitairwereld te zijn. Door de overeenkomst versterken wij elkaar in elkaars ambities. Wij kijken dan ook erg uit naar deze mooie samenwerking.”

  • BODYSanisale-Keukensale1.jpg
  • BODYSanisale-Keukensale2.jpg
  • BODYSanisale-Keukensale3.jpg
  • BODYSanisale-Keukensale4.jpg
  • BODYSanisale-Keukensale5.jpg

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl

Sanisale.com
Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Klik hier voor meer informatie over Sanisale.com.

Keukensale.com
Keukensale.com onderscheidt zich met name door haar assortiment aan A-merken, zoals Siemens, AEG en Boretti, transparante scherpe prijsstelling, service en levertijden. De showrooms van Keukensale.com tonen complete keukenconcepten van de nieuwste collecties in meerdere stijlen en designs. Klik hier voor meer informatie over Keukensale.com

« Naar het overzicht