Van Overeem in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 7 december 2017 , 11:09

ALKMAAR- Dit seizoen biedt AZ je nóg meer mogelijkheden om alles over de club te horen en te zien. Op donderdag zie je AZ TV op FOX Sports; op vrijdag is er een uitzending op NH. Deze week sprak AZ TV met Joris van Overeem, die tegen FC Twente zijn honderdste AZ-wedstrijd speelde.

Van Overeem in uitzending AZ TV

Daarnaast blikt John van den Brom vooruit op de thuiswedstrijd van zaterdag tegen Heracles Almelo (19:45 uur).

Historie
Verder worden enkele historische wedstrijden tussen de twee ploegen uitgelicht. In de laatste vijf edities van AZ - Heracles Almelo vielen liefst 22 doelpunten te noteren.

Midtsjø
Ook komt Fredrik Midtsjø aan het woord. De Noorse middenvelder (24) kwam afgelopen zomer over van Rosenborg BK en AZ verloor nog geen enkele wedstrijd met hem in het veld.

Jong AZ
Tot slot zie je een voorbeschouwing op de Jupiler League-wedstrijd Jong AZ - SC Cambuur.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports is donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending van AZ TV op NH begint vrijdag om 17:15 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nl, Twitter en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.

EvdP-AZ-386
« Naar het overzicht