Van Rijssel in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 20 april 2017 , 15:17

ALKMAAR- Dit seizoen bieden we je nóg meer mogelijkheden om alles over AZ te horen en te zien. Op donderdag zie je AZ TV op FOX Sports; op vrijdags is er een uitzending op NH. Met deze week onder andere deel 1 van de serie '50 jaar AZ' met Bob van Rijssel.

Van Rijssel in uitzending AZ TV

Verder zie je alles over de thuiswedstrijd van zaterdag (19:45 uur) tegen FC Twente. Ook duikt AZ TV in de historie van het treffen met de Tukkers.

Bekerfinale 1982
Tot slot blikken we in aanloop naar de Bekerfinale van 30 april terug op de bekeroverwinning van 1982 en is er aandacht voor de jongste AZ supporters. In de Waaghalzen Persconferentie kregen zij de kans om AZ'ers Tim Krul, Ilias Bel Hassani en Pantelis Hatzidiakos het hemd van het lijf te vragen.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports begint donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending van AZ TV op NH begint vrijdag om 18:15 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nl, Twitter en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.

« Naar het overzicht