Vejinovic in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 12 oktober 2017 , 11:31

ALKMAAR- Dit seizoen biedt AZ je nóg meer mogelijkheden om alles over de club te horen en te zien. Op donderdag zie je AZ TV op FOX Sports; op vrijdag is er een uitzending op NH. Deze week sprak AZ TV met de langdurig geblesseerde Marko Vejinovic.

Vejinovic in uitzending AZ TV

Ook wordt na de interlandonderbreking de laatste stand van zaken opgemaakt en blikken we vooruit op FC Groningen - AZ van zondag (14:30 uur).

Jong AZ
Verder is er aandacht voor Jong AZ. Het beloftenteam speelt dit seizoen in de Jupiler League won en vrijdag van de beloften van PSV. Maandag 16 oktober speelt het team van Martin Haar tegen Helmond Sport op het AFAS Trainingscomplex (20:00 uur).

Historie
Daarnaast wordt de historie van AZ aangehaald. In aanloop naar het duel met FC Groningen worden historische momenten uitgelicht. Ook word je voorbereid op de FOX-documentaire over de fusie van AZ.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports is donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending van AZ TV op NH begint vrijdag om 17:15 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nl, Twitter en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.

az-fey-0020
« Naar het overzicht