Speciale rondleidingen in voorjaarsvakantie

Gepubliceerd op 17 februari 2017 , 10:37

ALKMAAR- Kom jij het AFAS Stadion ontdekken in de voorjaarsvakantie? AZ opent namelijk haar deuren tijdens de speciale inlooprondleidingen. Dé kans om op plekken te komen waar je normaal geen toegang tot hebt en om als één van de eersten een bezoek te brengen aan het nieuwe AZ Museum.

Speciale rondleidingen in voorjaarsvakantie

Benieuwd naar de kleedkamer van AZ? Altijd al een keer willen weten hoe de spelers zich voelen als zij bijna het veld op lopen? Tijdens de voorjaarsvakantie biedt AZ jouw die kans en heb je meerdere mogelijkheden om een rondleiding te volgen. De kosten voor de rondleiding zijn € 10 per persoon.

Ervaren gidsen
Op de geselecteerde dagen staat er een ervaren gids voor je klaar, die je ruim een uur meeneemt langs alle opgestelde ruimtes van het AFAS Stadion. Voor de inlooprondleidingen geldt dat je zonder afspraak kunt binnenlopen, maar jezelf wel jezelf wel vijftien minuten voor aanvang dient aan te melden bij de receptie van het stadion (ingang 7). De rondleiding start vanaf de receptie.

Reserveren
Om teleurstellingen te voorkomen, is het mogelijk om te reserveren. Dit kan via .

De inlooprondleidingen vinden plaats op:
- Maandag 20 februari om 11:30 uur
- Dinsdag 21 februari om 11:30 uur
- Donderdag 23 februari om 14:00 uur

Meer informatie
Speciaal voor de kinderen wordt er een stoere quiz gehouden. Na afloop krijgen zij een certificaat mee naar huis. De rondleiding is inclusief drinken en chips voor de kinderen en koffie/thee met wat lekkers voor volwassenen.

Rondleiding op maat
Heb je in deze periode speciale wensen? Ben je zelf met een grote groep (vanaf circa vijftien personen), wil je een kinderfeestje organiseren of heb je andere vragen over de rondleiding? Neem dan contact op met de afdeling Rondleidingen via telefoonnummer 072 547 80 00 en/of .

« Naar het overzicht