Winnaars Rabo AZ Voetbaltoer

Gepubliceerd op 16 juni 2017 , 11:17

ALKMAAR- Na weken van hard werken en plezier maken tijdens de Rabo AZ Voetbaltoer zijn de winnaars inmiddels bekend. De stemmen zijn geteld en de scholen met de leukste eindopdrachten hebben een felbegeerde voetbalclinic gewonnen. De winnaars staan hieronder vermeld.

Winnaars Rabo AZ Voetbaltoer

Winnaars:
Regio Alkmaar: groep 7 van EOOBS De Vlieger, groep 8 van OBS Liereland, groep 7 van SBO Nexus, groep 8 van OBS Zandloper, Groep 8a en groep 8b van St. Maartenschool en groep 8 van CBS Het Baken.
Regio IJmond: OB 't Tweespan uit Heemskerk
Regio Kop van Noord-Holland: groep 7 van OBS Frankendael uit Callantsoog, groep 7 van De Dijk uit Den Helder, groep 7 van H. Henricusschool uit Hippolytushoef, groep 7 van RK Basisschool Don Bosco uit Wieringerwerf, groep 8 van Pcb De Ark uit Schagen en groep 7 Burgemeester de Wildeschool uit Schagen.
Regio Noord-Kennemerland: Visser 't Hooftschool, groep 7 en 8 van Basisschool Paulus, OBS de Driemaster, groep 7 en groep 8b van OBS de Springschans.
Regio West-Friesland: groep 7a, groep 8a en groep 8b van RKBS Willibrordus en de tweede klas van VSO Stormvogel.
Regio Zaanstreek: groep 7b van OBS de Delta, groep 7 van ICBS De Oceaan, groep 8 van OBS De Rietkraag en groep 8 van OBS de Pionier.

De leerkrachten van de winnende klassen ontvangen hiervan ook persoonlijk bericht. Alle deelnemende klassen bedankt voor de inzet en de prachtige inzendingen. Namens AZ een felicitatie aan alle winnaars en veel plezier toegewenst tijdens de clinics.

« Naar het overzicht