Informatie AZ - Partizan

AZ speelt het Europa League groepsfaseduel tegen FK Partizan op donderdag 28 november (18:55 uur) in het stadion van ADO Den Haag. AZ wijkt uit naar de Hofstad omdat zaterdag 10 augustus een deel van het dak van het AFAS Stadion instortte. 

Het duel wordt gespeeld in het CARS JEANS Stadion van ADO Den Haag en ook voor dit duel stelt AZ gratis bussen beschikbaar*.

Seizoenkaarthouders kunnen vier kaarten per AZ-seizoenkaart bestellen en clubkaarthouders (aangevraagd voor 18-10-2019) kunnen indien geen passe-partout gekocht één kaart per geverifieerde AZ-clubkaart bestellen.

Op de wedstrijddag is om veiligheidsredenen géén kaartverkoop.

Voor deze wedstrijd wordt een regeling gehanteerd om uitsluitend AZ-fans de mogelijkheid te bieden om kaarten voor dit duel aan te schaffen. Kijk voor een uitgebreide toelichting op de kaartverkoop op het tabblad 'wedstrijdkaarten'.

Ben je een AZ Seizoenkaarthouder of een losse kaartkoper dan kun je via het tabje busvervoer jouw busticket boeken*. Mocht je nog geen kaart hebben, maar deze wel gaan aanschaffen, dan wordt het busvervoer aangeboden in het aankoopproces*.

* = zolang de voorraad strekt


Betaalsysteem

In het CARS Jeans Stadion kun je met een bankpas betalen, cashless dus. Dit kan bij alle horecapunten in het stadion.


Klantenservice 

 • Check deze pagina voor alle beschikbare informatie voor het duel AZ - FK Partizan
 • Vragen? Mail via klantenservice@az.nl of bel 072 - 547 8036
 • Het AZ Fancentrum bij het AFAS Stadion is geopend op maandag 13:00 - 17:00  uur en op dinsdag t/m zaterdag 10:00 - 17:00 uur. Op 28 november is het AZ Fancentrum geopend tot 16:00 uur.
 • Donderdag 28 november kun je vanaf 17:30 uur met jouw kaartverkoop gerelateerde vragen terecht bij de AZ Informatiebalie. Deze is te vinden onder de Haaglanden Tribune.
Kaartverkoop

Seizoenkaarthouders kunnen vier kaarten per AZ-seizoenkaart bestellen en clubkaarthouders (aangevraagd voor 18-10-2019) kunnen indien geen passe-partout gekocht één kaart per geverifieerde AZ-clubkaart bestellen. Voor deze wedstrijd wordt een regeling gehanteerd om uitsluitend AZ-fans de mogelijkheid te bieden om kaarten voor dit duel aan te schaffen.

Op de wedstrijddag is om veiligheidsredenen géén kaartverkoop.

Uitsluitend AZ-fans

De wedstrijdkaarten gekocht met een AZ-clubkaart blijven strikt persoonlijk en zijn dus niet overdraagbaar aan derden. De naam van de clubkaarthouder wordt op de wedstrijdkaart gedrukt. Alleen de clubkaarthouder zelf kan de wedstrijd bezoeken. Bij het betreden van het Cars Jeans Stadion wordt bij de clubkaarthouders de naam en geboortedatum gecontroleerd aan de hand van het ID-bewijs en de AZ-Clubkaart. Indien de namen niet overeenkomen, wordt er geen toegang verleend.

Deze regelgeving rondom kaartverkoop wordt gehanteerd om zoveel mogelijk en uitsluitend AZ-fans de mogelijkheid te bieden om kaarten voor dit duel aan te schaffen.


Geverifieerd account

Je kunt jouw account in het bestelproces via iDIN verifiëren. iDIN is een online dienst waarmee je je kan identificeren met de veilige en vertrouwde inlogmiddelen van je bank.


Wedstrijdkaart 

Het is niet mogelijk om het ticket te scannen vanaf je mobiel, alleen geprinte tickets worden geaccepteerd. Let op; zorg dat je jouw ticket uitgeprint meeneemt. Mocht je nog een kaart willen aanschaffen dan kan dat via deze link.

Busvervoer

Een wedstrijdkaart is, zolang de voorraad strekt, inclusief gratis bus. Meer info over het busvervoer lees je hier.

Plattegrond stadion ADO Den Haag


AZ zet gratis bussen in voor haar supporters*. 

Let op! Bestel jouw busticket uiterlijk een week voor de wedstrijd zodat je verzekerd bent van een plek in de bus. Mocht je nog geen toegangskaart hebben, maar deze wel gaan aanschaffen, dan wordt het busvervoer aangeboden in het aankoopproces*.

Er zijn verschillende vertrekpunten voor het georganiseerde busvervoer. Bij het vertrekpunt AFAS Stadion geldt; Op P8/P9 kan gratis worden geparkeerd. De bussen vertrekken in clusters vanaf P4.

 • AFAS Stadion
  • Cluster 1: vertrekt om 15:30 uur vanaf P4
  • Cluster 2: vertrekt om 16:00 uur vanaf P4
 • AFAS Trainingscomplex (Zuiderweg 72A, Wijdewormer)
  • Vertrekt om 16:00 uur

Op de wedstrijddag rijden er vanaf centraal station Alkmaar geen pendelbussen richting het AFAS Stadion.

Stappenplan
1. Ga naar de deze pagina

Druk op de link om naar de pagina voor de bussen te gaan.*

2. Kies je vertreklocatie
 • AFAS Stadion
  • Cluster 1: vertrekt om 15:30 uur vanaf P4
  • Cluster 2: vertrekt om 16:00 uur vanaf P4
 • AFAS Trainingscomplex (Zuiderweg 72A, Wijdewormer)
  • Vertrekt om 16:00 uur
3. Kies het aantal buskaarten

Kies je aantal buskaarten, klik op bevestigen en scrol naar de onderkant van de pagina om te bestellen.

4. Log in met je kaartverkoop account

Vul je klantnummer en wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? Klik op de link 'wachtwoord of klantnummer vergeten'.

5. Afronden gratis bestelling

Rond je bestelling af door op de groene button 'afronden gratis bestelling' (onderaan de pagina) te klikken. Je ontvangt je bustickets per e-mail.

6. Print je bustickets uit

Alleen uitgeprinte bustickets worden geaccepteerd zorg daarom dat je de tickets uitgeprint meeneemt. 

* = zolang de voorraad strekt

Het Cars Jeans Stadion kan bereikt worden middels de gratis bus, het openbaar vervoer en de auto. Lees hieronder alle informatie over de vervoeropties.

Adres Cars Jeans stadion is:
ADO Den Haag
Haags Kwartier 55
2491 BM Den Haag

Route naar het Cars Jeans stadion kun je hier vinden.

Vrij vervoer

Maak je geen gebruik van de gratis bus dan kun je op eigen gelegenheid heen middels openbaar vervoer of auto. Alle openbaar vervoer opties staan hieronder, om jouw route goed te plannen gebruik dan de 9292 app of website. Door beperkte parkeergelegenheden raden we je aan om met de gratis bus of het openbaar vervoer te komen.

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer zorg dan dat je vooraf jouw route plant. Hieronder vind je alle haltes waarvandaan je gemakkelijk naar het stadion kan lopen.

HTM

 • RandstadRail 3 en 4: halte Forepark. (12 minuten lopen)
 • Lijn 19: halte NS Station Ypenburg

Bekijk actuele reisinformatie op htm.nl

Veolia

 • Bus 30: halte NS Station Ypenburg (13 minuten lopen)

NS

 • Station Den Haag Ypenburg (13 minuten lopen)

RET

 • RandstadRail Erasmuslijn: halte Forepark (12 minuten lopen)
Autoroute

Via de Noordelijke aanrijroute (route N) via de A4 (afrit 8 Leidschendam), N14 of Zoetermeerse Rijweg en de Donau.
Via de Zuidelijke aanrijroute (route Z) via de A12 (afrit 5 Nootdorp) en de Donau.
Route N en Z zijn op de snelweg (A4 en A12) aangeduid met witte borden met een voetbal-icoon gevolgd door respectievelijk de letter ‘N’ of ‘Z’. 

Rond het Cars Jeans Stadion zijn een vijftal parkeerterreinen te vinden: P1, P2/P2VIP, P3 en P4. Op wedstrijddagen zijn de parkeerterreinen P1, P2/P2VIP, P3 en P4 te bereiken via de Noordelijke aanrijroute via de A4 (afrit 8 Leidschendam), N14 of Zoetermeerse Rijweg en de Donau. Bezoekers die de mogelijkheid hebben de N14 te nemen (onder andere vanuit de richting Wassenaar, Leidschendam en Mariahoeve) wordt aangeraden deze te gebruiken in plaats van de Utrechtse baan.

P1/P2/P2VIP/P3/P4 zijn gereserveerd voor fans met een seizoenparkeerkaart. Vanwege onvoldoende capaciteit worden er geen parkeerkaarten meer uitgegeven.

Seizoenparkeerkaarthouders P8 en supporters met een parkeerkaart AZ - FK Partizan voor P8 kunnen op vertoon van deze parkeerkaart parkeren op P3. 

Seizoenparkeerkaarthouders P9 en supporters met een parkeerkaart AZ - FK Partizan voor P9 kunnen op vertoon van deze parkeerkaart parkeren op P4.

Verkoop Parkeerkaart P4

Er is een beperkt aantal parkeerkaarten voor P4 beschikbaar. Parkeerkaarten AZ – FK Partizan zijn nu verkrijgbaar. Klik hier om je parkeerkaart aan te schaffen.

Combinatie auto met Openbaar Vervoer

Indien je met de auto afreist naar Den Haag zonder parkeerkaart, adviseren wij in de buurt te parkeren en het restant van de route te vervolgen met het Openbaar Vervoer.


Plattegrond

Tarieven

Categorie Seizoenkaart- of clubkaarthouder
1 €25
2 €20


Kan ik mijn seizoenkaart gebruiken?

Als seizoenkaarthouder betreed je op vertoon van jouw seizoenkaart het CARS Jeans Stadion. Je ontvangt zo snel mogelijk een persoonlijk bericht per e-mail over jouw locatie in het stadion.

Wat gebeurt er met mijn gekochte kaarten?

Alle wedstrijdkaarten die je al hebt gekocht worden omgezet naar kaarten voor in het Cars Jeans Stadion. Je krijgt via de mail een nieuw e-ticket waarmee je toegang krijgt tot de desbetreffende wedstrijd. 

Waar is het? 

AZ speelt de wedstrijd tegen FK Partizan in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag. 

Adres van het Cars Jeans stadion is:
ADO Den Haag
Haags Kwartier 55
2491 BM Den Haag

Route naar het Cars Jeans stadion kan je hier vinden.

Hoe kom ik in het Cars Jeans stadion?

Het Cars Jeans stadion is te bereiken via het openbaar vervoer, met de auto of één van de AZ-bussen (zie de pagina vervoer & route voor alle informatie).

Andere vraag?

Mochten de tips je nog niet voldoende helpen kun je de afdeling kaartverkoop per email bereiken via klantenservice@az.nl of bel 072-5478036. In verband met de wedstrijd AZ - FK Partizan is klantenservice op donderdag 28 november beperkt beschikbaar.

>