AZ Clinics, daar wil je bij zijn!

Een dag als AZ-speler leven? Dat kan! AZ organiseert de AZ Voetbalschool Clinics. Deze dag staat in het teken van jouw grootste droom, leven als een echte AZ-speler.


Ben jij tussen de 8 en 15 jaar oud, grijp dan nu je kans. AZ Voetbalschool Clinics organiseert echte profvoetbaldagen. Tijdens deze dag ben je bezig met voetballen, gezond eten en doe je mee aan een gave activiteit op het AFAS Trainingscomplex. 

Schrijf je nu in, want vol=vol!

Programma 

Hoe ziet een dag als AZ-speler eruit? Als eerst verzamel je met het team en ga je de dag doorspreken. Daarna ga je het veld op voor het eerste gedeelte van de training. Dit doe je onder begeleiding van trainers van de AZ Jeugdopleiding. In deze training komen alle onderdelen van het voetbal aan bod. Na de training eet je een sportmaaltijd en is het tijd voor een gave activiteit! Vervolgens ga je weer het veld op voor deel twee van de training. Uiteraard sluiten we de training af met waar het in het voetbal om draait: een toernooi! 

Inschrijven

De inschrijving is vanaf nu geopend. Schrijf je snel in, want vol=vol. Als lid van de AZ juniorclubs krijg je €5,- korting per inschrijving.